CS:GO görüntü ayarları değişmeli mi?

Anil B

Centipat
Daha fazla  
Selamlar 2017'den beridir stretched CS:GO oynuyorum neredeyse son 1 yıldır ciddi bir şekilde CS oynuyorum ve şunu sormak istiyorum. One tap oynamaya dayalı bir oyun tarzım var ama stretched da modeller daha hızlı şekilde hareket ettikleri için bu biraz zorlaşıyor. Bu yüzden Black bars geçmeyi düşünüyorum. Sizce mantıklı mı?

Oyun içi görüntü ve mouse ayarlarım:
1280x960 (streched)
Sens: 1.06
DPI: 800.

Bunu denemeden öğrenemezsiniz farklı ayarlarla retake serverlarında oynayıp denemek sizin için en iyisi olacaktır.

Niçin 16:9 oynamıyorsunuz?

Niçin 16:9 oynamıyorsunuz?

CS başladığımdan beridir düşük görüntü ayarları ile oynadım karakter modelleri genişliyor ve gereksiz detaylar azalıyor bu yüzden görüntüye pek önem vermiyorum ama 1280x960 gözümü daha az yoran bir seçenek oldu ondan önce 1024x768 streched oynuyordum.

İzleyebileceğim bir demonuz varsa atabilir misiniz? Oyun stilinizi merak ettim.

4:3 cisimleri daha büyük yaptığı için One tap için uygundur. Ama görüş açısı dardır bu yüzden prefireda zorlanabilirsiniz. Ve uzaktaki rakipler için zorlanabilirsiniz ama spray atışınızı kolaylaştırır. Bence 16:10 oynayabilirsiniz yoksa 800:600Black bars uygundur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…