Butschi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 1.491 Makaleler 9 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2014 #1 Arkadaslar bircok oyunda olsun,sacma sacma böyle ekranda çizgiler çıkıyor gidiyor tarzı birşey oluyor,tam açıklıyamamış olsam'da ; Bunun gibi seyler oluyor? Bir çözümü var mıdır? Yardimlarinizi bekliyorum.
Arkadaslar bircok oyunda olsun,sacma sacma böyle ekranda çizgiler çıkıyor gidiyor tarzı birşey oluyor,tam açıklıyamamış olsam'da ; Bunun gibi seyler oluyor? Bir çözümü var mıdır? Yardimlarinizi bekliyorum.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2014 #2 Bence baya bir sorun var. Silahın susturucu kaplaması iyiye işaret değil. Ekran kartı sürücünüzü güncelleyin.
Bence baya bir sorun var. Silahın susturucu kaplaması iyiye işaret değil. Ekran kartı sürücünüzü güncelleyin.
Butschi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 1.491 Makaleler 9 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mart 2014 #3 Her oyunda böyle yapıyor. Bir yerden bi yere uzanan çizgi çıkıyor. Sonra gidiyor. Öyle tuhaf şeyler oluyor. Ekran kartımı güncelledim. Fakat bir sonuç alamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mart 2014
Her oyunda böyle yapıyor. Bir yerden bi yere uzanan çizgi çıkıyor. Sonra gidiyor. Öyle tuhaf şeyler oluyor. Ekran kartımı güncelledim. Fakat bir sonuç alamadım.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2014 #4 Her oyunda böyleyse işletim sisteminden de olabilir, ekran kartı arızalanmış olabilir. İşletim sisteminizi Windows 8.1'e yükseltin.
Her oyunda böyleyse işletim sisteminden de olabilir, ekran kartı arızalanmış olabilir. İşletim sisteminizi Windows 8.1'e yükseltin.
Butschi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Şubat 2014 Mesajlar 1.491 Makaleler 9 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2014 #5 Maaleesef Windows 8 yapamıyorum. Ekran kartımın driveri Windows 8 ve 8.1 İçin maaleesef yok. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mart 2014