CS GO, GTA IV ve Payday 2 Almaya değer mi?

Payday'den emin değilim ama diğerleri daha düşük fiyatlara düşmüştü kaçırmasaydınız iyi olurdu. Hepsi güzel oyunlar. Payday'i oynayacak arkadaşınız yoksa almanızı pek önermem, arkadaşlarla eğlenceli oluyor çünkü o.

Bence hepsi çok güzel ve almaya değer.

cs seviyorsan al fakat diğer 2 oyun eskidi gta desen yenisi cıkacak ve pc de gerçekten bayıyor gta 4. 5 i ins güzel yaparlar

3 gün önce 7 tl idi gta 4 o paraya deymez.Payday makul gibi duruyor cs go da pahalı biraz bekleyin yılbaşında daha büyük bir indirim olur belki.

Cs Go kesinlikle almalısın, ben yerinde olsam sadece Cs alırdım, Gta ve Payday 2 almak bu saatten sonra almak saçma geliyor. Cs Go steamin olmazsa olmazlarından ve uzun süre zevk alabileceğin bir oyun.

Hepsi çok güzel oyunlar ama bence son anı bekle Setam'in ne yapacağı belli olmaz heran fiyatlar düşebilir

Bende beklemeyi düşünüyorum açıkçası daha geçen 12 TL idi Cs ama şu Paydayı alayımda yok değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…