CS:GO günlük bedava kasalar veren siteler hala var mı?

Hocam bu sitelerde cikan skinleri nasıl saticaz. Bilginiz var mi?

Hellcase de 75 cent hoş geldin bonusu ile 15 dolarlık AK-47 Ice Coaled çıkarıp Prime almıştım bedavadan.

Sorunuza gelecek olursam güzel skin çıkar ise 2 dolarlık withdraw için gereken parayı yükleyip skini hesabınıza çekin sonrasında 2 doları site içinde deneyerek oynayın tavsiyem case Battle'de dolaşmanız ya da mil Spec tarzı kasalardan çok fazla açmanız.

Hellcase de 75 cent hoş geldin bonusu ile 15 dolarlık AK-47 Ice Coaled çıkarıp Prime almıştım bedavadan.

Sorunuza gelecek olursam güzel skin çıkar ise 2 dolarlık withdraw için gereken parayı yükleyip skini hesabınıza çekin sonrasında 2 doları site içinde deneyerek oynayın tavsiyem case Battle'de dolaşmanız ya da mil Spec tarzı kasalardan çok fazla açmanız.
yani hesaba 2 dolar yukleyip Oyuna cekicem. Ve Steamda saticam dogrumuyum.
1694296068554.png

bu ekranda napicam?

Sell'e bastim da kendime gecirmek icin napmam lazim.
1694296068554.png

Hellcase kayıt oldum fakat 75 cent falan gelmedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı