CS:GO haksız yere VAC ban yemek

AGA videoyu şimdi izledim. Oyundaki adım SELEN benim yanlış kişiye bakmışsın. en başta belirtmemişim kusura bakmayın

AGA videoyu şimdi izledim. Oyundaki adım SELEN benim yanlış kişiye bakmışsın. en başta belirtmemişim kusura bakmayın
Tamam ,Tekrar değerlendireceğim.
Aimlock ve Recoil Hilesine sahipsiniz sanırım, Özellikle şüphelendiğim bir anda Aiminiz 1/4'te o kadar net kayıyor ki, şoke oldum. Crosshair'inizi kıpırdatmadan aynı yere defalarca ateş edebiliyorsunuz. Aim ve Recoil'e sahipsiniz. Sizin gibi hileciler oyunu berbat hale getiriyor. Isınma'da da bir Aim Kayması görmüştüm.

Son düzenleme:
Neden herkes "haksız" ban yiyor?
Birisi de gelip kabul etsin "ben hile kullandım, bir hata yaptım" desin.
Sizin adınıza değil bu VAC ban yiyenlerin çoğunluğu hakkında konuşuyorum, üstünüze alınmayın.

Hocam benim gibi hakedip hile kullananlar gelip bundan şikayetçi olmuyor çünkü. Hile kullanırken de biliyordum yanlış bir şey yaptığımı o yüzden hakederek banlandım ve bu yüzden sesimi çıkartmam gereken bir durum yok.

Hile değilim, Hile değilim!! pingim 130 sabit. Normal rankım DMG. Silver taklidi mi yapim havaya mı sıkayim napim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…