Wfazıl
Hectopat
Aynı hata bende de oluyor, harita yüklenirken hiç bir şeye tıklamadan bekleyin, bir süre sonra açılır. Bu konu bilgisayarınızın özellikleriyle alakalıdır, bildiğim kadarıyla İ5-8250U overclocksuz 1.6GHz hızında çalışıyor, overclock yaparsanız bu sorundan kurtulabilirsiniz.Sürekli resimdeki problemle karşılaşıyorum çözümü nedir ?
Ekran kartı sürücüsü ve diğer sürücülerim güncel. Oyunu kaldırıp tekrar yükledim aynı problem devam ediyor.
Laptopumun özellikleri :
Eki Görüntüle 361300
- Intel i5-8250U
- AMD 530 2 GB
- 4 GB RAM
- 1TB Seagate HDD
iyi de böyle olmaz ki bunun bir çözümü vardır böyle insan fitil olur bekle bekle .Aynı hata bende de oluyor, harita yüklenirken hiç bir şeye tıklamadan bekleyin, bir süre sonra açılır. Bu konu bilgisayarınızın özellikleriyle alakalıdır, bildiğim kadarıyla İ5-8250U overclocksuz 1.6GHz hızında çalışıyor, overclock yaparsanız bu sorundan kurtulabilirsiniz.
diğer haritalarda denemedim dust2 oynuyorum sürekli.Yalnızca dust 2 mapında mı bu hatayı veriyor? Yoksa diğer haritalar dahil mi?
Var mı, yok mu bilmem ama eğer varsa benim içinde iyi olur.iyi de böyle olmaz ki bunun bir çözümü vardır böyle insan fitil olur bekle bekle .
diğer haritalarda denemedim dust2 oynuyorum sürekli.
Diğer haritalarda dener misiniz? Bu hata arkadaşımda da oluyordu ama yalnızca dust 2 için.diğer haritalarda denemedim dust2 oynuyorum sürekli.
hayır diğer haritalarda da aynı problemi yaşıyorum .Diğer haritalarda dener misiniz? Bu hata arkadaşımda da oluyordu ama yalnızca dust 2 için.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.