F furkan948 Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 97 17 Eylül 2020 #1 Merhaba oyun açıldığında ana menude sıkıntı olmuyor. CS:GO'da harita yüklenirken oyun kapanıyor. Streamer Life Simulator'de ise kayıtlı oyun ya da yeni oyun deyince oyun kapanıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba oyun açıldığında ana menude sıkıntı olmuyor. CS:GO'da harita yüklenirken oyun kapanıyor. Streamer Life Simulator'de ise kayıtlı oyun ya da yeni oyun deyince oyun kapanıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm Seradotwav 17 Eylül 2020 furkan948 dedi: Bilgisayarım 64 Bit dediğinizi yaptım ama yine aynı oluyor. Genişletmek için tıkla... O zaman Steam desteğe yazın, yardımcı olacaklardır.
furkan948 dedi: Bilgisayarım 64 Bit dediğinizi yaptım ama yine aynı oluyor. Genişletmek için tıkla... O zaman Steam desteğe yazın, yardımcı olacaklardır.
KS KS F furkan948 Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 97 18 Eylül 2020 #11 Seradotwav dedi: Sanmıyorum, daha çok yazılımsal gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Format atmak lazım o zaman doğru mu düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Seradotwav dedi: Sanmıyorum, daha çok yazılımsal gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Format atmak lazım o zaman doğru mu düşünüyorum.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 18 Eylül 2020 #12 furkan948 dedi: Format atmak lazım o zaman doğru mu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Format her zaman çözüm olmayabilir hocam. İsterseniz deneyin. Artı 0 Eksi
furkan948 dedi: Format atmak lazım o zaman doğru mu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Format her zaman çözüm olmayabilir hocam. İsterseniz deneyin.
KS KS F furkan948 Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 97 18 Eylül 2020 #13 Seradotwav dedi: Format her zaman çözüm olmayabilir hocam. İsterseniz deneyin. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler yardımın için. Artı 0 Eksi
Seradotwav dedi: Format her zaman çözüm olmayabilir hocam. İsterseniz deneyin. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkürler yardımın için.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 18 Eylül 2020 #14 furkan948 dedi: Peki teşekkürler yardımın için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, soruna çözümü bulduysan en iyi cevap işaretlemeyi unutma Artı 0 Eksi
furkan948 dedi: Peki teşekkürler yardımın için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim, soruna çözümü bulduysan en iyi cevap işaretlemeyi unutma
KS KS F furkan948 Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 97 18 Eylül 2020 #15 Seradotwav dedi: Rica ederim, soruna çözümü bulduysan en iyi cevap işaretlemeyi unutma Genişletmek için tıkla... Daha çözümü bulamadım maalesef. Ama yine de en iyi cevaplar olabilir. Artı 0 Eksi
Seradotwav dedi: Rica ederim, soruna çözümü bulduysan en iyi cevap işaretlemeyi unutma Genişletmek için tıkla... Daha çözümü bulamadım maalesef. Ama yine de en iyi cevaplar olabilir.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 18 Eylül 2020 #16 furkan948 dedi: Daha çözümü bulamadım maalesef. Ama yine de en iyi cevaplar olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamam işte, çözüm bulduğunda buraya gelip işaretlemeyi unutma diyorum. Artı 0 Eksi
furkan948 dedi: Daha çözümü bulamadım maalesef. Ama yine de en iyi cevaplar olabilir. Genişletmek için tıkla... Tamam işte, çözüm bulduğunda buraya gelip işaretlemeyi unutma diyorum.
KS KS F furkan948 Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 97 18 Eylül 2020 #17 Seradotwav dedi: Tamam işte, çözüm bulduğunda buraya gelip işaretlemeyi unutma diyorum. Genişletmek için tıkla... peki tamam Seradotwav dedi: Tamam işte, çözüm bulduğunda buraya gelip işaretlemeyi unutma diyorum. . Genişletmek için tıkla... Bu sefer böyle bir hata verdi. Dosya Ekleri IMG_20200918_014101.jpg 409,2 KB · Görüntüleme: 45 Artı 0 Eksi
Seradotwav dedi: Tamam işte, çözüm bulduğunda buraya gelip işaretlemeyi unutma diyorum. Genişletmek için tıkla... peki tamam Seradotwav dedi: Tamam işte, çözüm bulduğunda buraya gelip işaretlemeyi unutma diyorum. . Genişletmek için tıkla... Bu sefer böyle bir hata verdi.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 18 Eylül 2020 #18 furkan948 dedi: Bu sefer böyle bir hata verdi. Genişletmek için tıkla... Steam desteğe yazdınız mı? Artı 0 Eksi
KS KS F furkan948 Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 97 18 Eylül 2020 #19 Seradotwav dedi: Steam desteğe yazdınız mı? Genişletmek için tıkla... yazdım daha cevap gelmedi maalesef Artı 0 Eksi
Seradotwav dedi: Steam desteğe yazdınız mı? Genişletmek için tıkla... yazdım daha cevap gelmedi maalesef
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 18 Eylül 2020 #20 Sabah cevap verirler, bekleyin biraz. Artı 0 Eksi