F furkan948 Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 97 17 Eylül 2020 #1 Merhaba oyun açıldığında ana menude sıkıntı olmuyor. CS:GO'da harita yüklenirken oyun kapanıyor. Streamer Life Simulator'de ise kayıtlı oyun ya da yeni oyun deyince oyun kapanıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba oyun açıldığında ana menude sıkıntı olmuyor. CS:GO'da harita yüklenirken oyun kapanıyor. Streamer Life Simulator'de ise kayıtlı oyun ya da yeni oyun deyince oyun kapanıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
Çözüm Seradotwav 17 Eylül 2020 furkan948 dedi: Bilgisayarım 64 Bit dediğinizi yaptım ama yine aynı oluyor. Genişletmek için tıkla... O zaman Steam desteğe yazın, yardımcı olacaklardır.
furkan948 dedi: Bilgisayarım 64 Bit dediğinizi yaptım ama yine aynı oluyor. Genişletmek için tıkla... O zaman Steam desteğe yazın, yardımcı olacaklardır.
KS KS F furkan948 Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 97 18 Eylül 2020 #21 Seradotwav dedi: Sabah cevap verirler, bekleyin biraz. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm yardımın için tekrardan teşekkürler. Sorun şuymuş Net Framework 3.5 sürümüyle açıyormuş denetim masasından 4.8 olanını seçtim düzeldi. Artı 0 Eksi
Seradotwav dedi: Sabah cevap verirler, bekleyin biraz. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm yardımın için tekrardan teşekkürler. Sorun şuymuş Net Framework 3.5 sürümüyle açıyormuş denetim masasından 4.8 olanını seçtim düzeldi.
Seradotwav Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2019 Mesajlar 5.149 Çözümler 47 Yer Afyonkarahisar 18 Eylül 2020 #22 furkan948 dedi: Sorunu çözdüm yardımın için tekrardan teşekkürler. Sorun şuymuş: Net Framework 3.5 sürümüyle açıyormuş. Denetim masasından 4.8 olanını seçtim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Gözünüz aydın hocam. Artı 0 Eksi
furkan948 dedi: Sorunu çözdüm yardımın için tekrardan teşekkürler. Sorun şuymuş: Net Framework 3.5 sürümüyle açıyormuş. Denetim masasından 4.8 olanını seçtim düzeldi. Genişletmek için tıkla... Gözünüz aydın hocam.
KS KS F furkan948 Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 97 18 Eylül 2020 #23 Seradotwav dedi: Gözünüz aydın hocam. Genişletmek için tıkla... Bir maç girdim çıktım diğer maça girerken atıyor bu seferde Seradotwav dedi: Format her zaman çözüm olmayabilir hocam. İsterseniz deneyin. Genişletmek için tıkla... Format attım düzeldi artık hiçbir sıkıntı yok. Son düzenleme: 19 Eylül 2020 Artı 0 Eksi
Seradotwav dedi: Gözünüz aydın hocam. Genişletmek için tıkla... Bir maç girdim çıktım diğer maça girerken atıyor bu seferde Seradotwav dedi: Format her zaman çözüm olmayabilir hocam. İsterseniz deneyin. Genişletmek için tıkla... Format attım düzeldi artık hiçbir sıkıntı yok.
Selcuku Kilopat Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 134 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2021 #24 Seradotwav dedi: O zaman Steam desteğe yazın, yardımcı olacaklardır. Genişletmek için tıkla... Yardımcı oldukları yok yazalı 2 hafta oldu hala bir cevap yok. Artı 0 Eksi
Seradotwav dedi: O zaman Steam desteğe yazın, yardımcı olacaklardır. Genişletmek için tıkla... Yardımcı oldukları yok yazalı 2 hafta oldu hala bir cevap yok.