CS:GO haritada görüntü bozuklukları

Fatih3234

Centipat
CS:GO'da belirli bir süre oynadıktan sonra haritada belirli görüntü bozuklukları meydana geliyor. Bu görüntü bozuklukları da şu şekilde:

20200531155312_1.jpg

20200531155307_1.jpg

Bu bozukluk oyunun başında olmuyor belirli bir süre oynadıktan sonra meydana geliyor. Yaklaşık 5 senedir CS:GO oynuyorum ve bu şekilde bir sorunla hiç karşılaşmamıştım.
CS:GO'ya gelen güncellemelerden sonra mı bu şekilde oldu yoksa benim bilgisayarımda mı sorun var anlamadım yardımcı olabilecek varsa sevinirim şimdiden teşekkürler.

Eminim siz ve ben de dahil birçok kişide vardır bu sıkıntı. Hatta Cache haritasında bazı kısımlar simsiyah oluyor. Sanırım oyunun kendisiyle alakalı bu problem.

AMD kullanıyorsanız ve optional Driver kullanıyosanız yaşanabilir ben optional Driver'da oyuna giremiyordum veya çok eski bir Driver'da doku filtreleme gibi şeyleri performansa aldıysanız yaşanabilir

Bana bu durum böyle yaşanmıyor ama ban yiyebilirim bu sebepten dolayı bende özellikle nuke haritasında heavendeki duvarın arkası bazen görünüyor miragede kitchen penceresi kırık olmasa bile arkası ara sıra gözüküyor bende vurmamaya çalışıyorum fakat oraya bakıyorum bu benim ban yememi sağlar mı sizce?

Bana bu durum böyle yaşanmıyor ama ban yiyebilirim bu sebepten dolayı bende özellikle nuke haritasında heavendeki duvarın arkası bazen görünüyor miragede kitchen penceresi kırık olmasa bile arkası ara sıra gözüküyor bende vurmamaya çalışıyorum fakat oraya bakıyorum bu benim ban yememi sağlar mı sizce?
büyük olasılıkla evet çünkü PC nizden kaynaklandığını düşünmeyeceklerdir

Yani aslında bu pek mümkün değil gibi sadece bazı yerler de böyle hatalar almanız eğer ekran kartında bir sıkıntı olsa bu istisnasız tüm haritalar için geçerli olmalı ki bu daha makul bir seçenek olur. Aksi taktirde belli başlı iki harita da sabit yerler de olması belki de o haritadaki map sorunları ile alakalı bug olabilir.

Bence bir ekran görüntüsü ile durumu steam'a bildir. Hem ban yeme riskin olduğunu düşünüyorsan onlar seni yakalamadan sen teslim ol. :)

Yani aslında bu pek mümkün değil gibi sadece bazı yerler de böyle hatalar almanız eğer ekran kartında bir sıkıntı olsa bu istisnasız tüm haritalar için geçerli olmalı ki bu daha makul bir seçenek olur. Aksi taktirde belli başlı iki harita da sabit yerler de olması belki de o haritadaki map sorunları ile alakalı bug olabilir.

Bence bir ekran görüntüsü ile durumu steam'a bildir. Hem ban yeme riskin olduğunu düşünüyorsan onlar seni yakalamadan sen teslim ol. :)
Sabit yerde olmuyor nukede midde at koşturuyorum neredeyse her açıdan gözüküyor duvar arkası. heavende adam varsa duvar siliniyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı