CS:GO Hata Vermeden Kapanması

Anqel123

Decapat
Hiç bir problem yoktu. CSGO'yu rahat bir şekilde oynuyabiliyodum. Sonra bilgisayarıma flash belleğimde bulunan CS 1.6 setup kurdum ve CS 1.6 yükledikten sonra CSGO açılmamaya başladı. Nedenini bilmiyorum galiba ikisinde de 2 tane Valve dosyası felan oldugundan dosyalar karıştı diye düşünüyorum. Çünkü CS:GO'mun yerel dosyasında bazı dosyaları başka yerlerde buldum mesela video ayarlarını sağlayan video.txt metnini steam>userdata>197025950>730>local>cfg'nin içinde buldum.

Ekran kartım güncel, bütün alternatif yolları denedim sanırsam bu konu hakkında bana yardımcı olursanız sevinirim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'e girip CS:GO'in oyun dosyaları bütünlüğünü doğrulayın, mümkünse CS 1.6'yı C diskine yükleyin eğer steam ve oyun dosyaları D diskinde ise. oyunu başlatmadan önce Steam klasöründen cs go.exe'i bulup özellikler deyip yönetici olarak işaretleyin ve oyunu öyle başlatın muhtemelen sorununuz çözülür eğer iki oyun dosyaları çakışıyor diye ise.
Değilse monitör ve oyun çözünürlüğüzün aynı olduğundan emin olun ve cs go için video.txt dosyasını kontrol edin oradaki çözünürlük belirten kodları silin ve öyle deneyin.

Oyna dedikten sonra (Yönetici Olarak Çalıştır ile) CS:GO açılıyor, hatta görev yöneticisinde 3 saniye falan gözüküyor fakat daha sonra hemen yok oluyor. Yani error vermeden, direkt oyun kapanıyor. Format şart sanırım. Bu olaylar CS 1.6 oyununu yükledikten sonra başıma gelmeye başladı. Bu arada Windows 8 kullanıyorum. Sadece C: diski var. Ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyna dedikten sonra (Yönetici Olarak Çalıştır ile) CS:GO açılıyor, hatta görev yöneticisinde 3 saniye falan gözüküyor fakat daha sonra hemen yok oluyor. Yani error vermeden, direkt oyun kapanıyor. Format şart sanırım. Bu olaylar CS 1.6 oyununu yükledikten sonra başıma gelmeye başladı. Bu arada Windows 8 kullanıyorum. Sadece C: diski var. Ne yapmam gerek?
nasıl çözdün çözdüysen bana ulaşır mısın

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı