voici cest moz
Hectopat
Daha fazla
@voici cest moz Yani tüm yazdıklarımdan bunu mu anladın, yuh yani, pes yani
Arkadaşım, adam Valorant oynuyor, Valorant'ta hile açıyordu. Ben CS oynadığım zaman hiçbir şey açık değildi, o bilgisayarın başında oturan bendim ben, arkadaşım değil, bir kereliğine oturdum CS oynadım, sadece bir kere, bende başta oradan şüphelendim ama VAC banın en fazla kaç gün sonra aktif olacağını öğrenince anladım oradan ban yemediğimi. Çünkü oradan ban yemiş olsaydım, Max 2 hafta sonra banlanırdım, ama aradan 2 aya yakın bir zaman geçti ve üstelik orada hiçbir program açık değildi Steam ve CS:GO dışında, ondan sonra hep internet kafede oynadım. İnternet kafede de CS açmadan önce arka planda bir şeyin çalışıp çalışmadığından emin oluyordum her defasında. Zaten açık bilgisayara oturmazdım. Ya kapalı bilgisayara geçerdim ya da açıksa reset atardım. Bu alışkanlığım da Wolfteam'den kalma bir alışkanlık, bir keresinde açık masaya oturmuştum Wolfteam hesabım çalındı ama neyse ki e-posta yoluyla geri aldım. Tekrar söylüyorum ben hile kullanmadım. Bu yüzden bana verilen ban haksız bir bandır.
Bu arada neden acınacak haldesin gibi düşmanca kavramlar kullanıyorsun, sizi uyarmaktan başka ne yapmışım da acınacak haldeyim ha, neden klavye delikanlılığı yapıyorsun kardeşim, inanmıyorsan oku geç, ne diye artislik yapıyorsun
Öğrenci adamım tabii mahvoldu az para mı?
Sen de hala yok VAC sistemi kusursuzdur yok Valve kimseyi haksız yere banlamaz.
Kendini kandıran biri varsa sen ve senin gibilerdir.
Haksız ban yiyilebileceğini bilsinler, sonra ben neden durduk yere ban yedim diye kara kara düşünmesinler diye yorum yapıyorum sitede.
Millet çok mu zeki envaterlerinde o kadar skin varken hile açsın.
Tabii ki tartışılabilir. Bana göre öyle en azından.Tarihin en iyi oyunu kısmı tartışılır.
Dostum, ben cs'den ban yedim, steamden değil, steam'de de herhangi illegal birşey yaptığımı düşünmüyorum, zaten Steam hesabını da CS için açtım, zamanında ben wolfteam, zula gibi oyunlar oynuyordum, arkadaşlarım da CS oynuyordu, bende onlarla birlikte oynamak için cs'ye geçmeye karar verdim, bunun için de Steam hesabı açtım, yani Steam üzerinde çok fazla zaman geçirmiyorum ki illegal birşeyler yapma fırsatım olsun, öyle bir düşüncem de yok, direk cs'ye giriyorum, nişangah ayarlama haritasına giriyordum sonrasında viewmodel diye birşey var, silahı yakın tutma veya uzak tutma diye birşey, işte bu ayarları yaparak giriyordum silah yarışı veya yoldaş falan atıyordum, sonrasında sürem bitince kalkıp gidiyordum, yani her defasında internet kafeye gittiğimde yaptıklarım bunlar, başka birşey yok. Arkadaşıma gelince dediğim gibi, kendisi valorant oynuyordu ve hile yapıyordu, en sonda da ban yedi zaten. Yani onun banımla hiçbir ilgisi yok, ben onun bilgisayarına geçince arka planda herhangi açık birşey yoktu çünkü bilgisayarı açar açmaz direk cs'ye girdim. Valve konusuna gelince, ben valveyi bireysel olarak düşman görmüyorum, ben valveyi oyuncuları zeki(zıt anlamı) yerine koyduğu için oyuncu düşmanı olarak görüyorum, kendim ilk ban yediğim zamanlarda böyle bir düşüncede değildim, sonrasında araştırma yapınca benim gibi bu durumdan mağdur olan birçok oyuncunun olduğunu görünce böyle düşünmeye başladım. Bak şimdi, öyle bir algı oluşmuş ki, bugün biri haksız yere ban yerse kendini kimseye inandıramayacak, kimse onu anlamayacak, kimse ona inamayacak, ne derse desin, kim olursa olsun, diğerleri tarafından her defasında hilecilerle aynı kefeye koyulacak, ve sonrasinda o oyuncuya ya oyunu bırakmak(ki bırakamıyorlar, alışmışlar bir kere oyuna) yada yeni hesap açıp premium satın alıp devam etmekten başka çare kalmıyorlar ve buda valvenin işine geliyor, ne kadar seçkin hesap o kadar iyi, valve zaten biliyor oyuncu haksız ban yese bile kimse ona inanmayacak ve buda bir sorun teşkil etmeyecek, oyuncuları o kadar çaresiz bırakıyor ki valve, ne itiraz hakkı tanıyor ne de ban sebebini söylüyor, ben her Allah'ın günü ticket atıyorum hesabımı inceleyip açsınlar diye, mesajlarımın okunduğundan bile şüpheliyim, ban yemiş hesapların incelenip incelenmediği bile meçhul, düşünsene her gün yüzlerce hesap ban yiyor, hangi birini inceleyecekler, hangi birine bakacaklar, en fazla birkaç tanesine bakıp açıyorlar.Benim kast ettiğim siz/arkadaşınız kim olduğu önemli değil ortada CS:GO özelinde veya başka oyunlarda hile kullanan ya da zamanında kullanmış birisi var hocam mesaj kayıtlarınıza baktım. Galiba sizin bilmediğiniz veya yanlış anladığınız konu VAC banın CS:GO özelinde verilmemesi. VAC (Valve Anti Cheat) Steam platformu üzerinden erişilen her illegal durumda devreye girer ayrıca sizin dediğiniz gibi ortalama devreye girme süresi (siz 2 hafta demişsiniz) gibi bir süre yoktur. Valve yoğunluğuna, varsa report sayısına ve türüne ve diğer etmenlere göre sizi inceler illegal bir etkinlik varsa ban verir yoksa vermez. Siz yediğiniz banın haksız olduğunu düşünüyorsanız buna her zaman iltiraz etme hakkınız vardır dediğim gibi ben geri alınan VAC banlar gördüm. Size acınacak halde dedim çünkü bir insan olarak milyar dolarlık bir şirketi düşman olarak belirlemişsiniz.(Valve veya CS:GO ile ilgili açılan tüm konularda insanlara Valve'i ve CS:GO'yu kötülüyorsunuz) Düşman belirlediğniz şirket dünayda PC oyunculuğunun var olmasının en önemli sebebidir. Söylediğimi tekar edeyim ŞU ANA KADAR HAKSIZ BAN YİYEN VE BANI AÇILMAYAN KİMSEYİ GÖRMEDİM.
Vallaha hiç öyle demedim sen de biliyorsun.
Kendimi kandırmıyorum sadece ban yemenizin bir sebebi olduğunu söylüyorum. 15 yıldır Online oyun oynuyorum hiç ban yemedim yapmayın lütfen.
Benim söylemek istediğim tam da bu işte: İnsanlar haksız yediğini düşünüyor ama ortda hep bir sebep var. Böyle insanların çoğunun geçmişi kirlidir ya bir oyunda hile kullanmıştır ya toxictir.
İnsanların ne kadar aptal olduğunu size uzun uzun anlatmak isterim. Bırak pahalı skinli hesapları esl lan turnuvalarında bile hile açanlar var kendinizi kandırmayın.
E tamam işte, ban yemenizin bir sebebi olduğunu söylemekle vac ban siteminin kusursuz olduğunu savunmak aynı şey değil mi, yukarda demişsin ki ben öyle birşey demedim, steam'de yazıyor 4 tane Vac ban sebebi, kontrol ettim, hiçbirini de ihlal ettiğimi düşünmüyorum, bir kere aklım ermez öyle şeylereKendimi kandırmıyorum sadece ban yemenizin bir sebebi olduğunu söylüyorum. 15 yıldır Online oyun oynuyorum hiç ban yemedim yapmayın lütfen.
Hile açmadım kanka hile muhabetine hiç girme uzar gider konu .