CS:GO hayatımı mahvetti

Valve beni böyle haksız yere banlamak yerine dava açsaydı, daha şerefli olurdu, en azından kendimi savunma, banıma itiraz etme hakkım olurdu, şimdi bu durumda beklemekten başka birşey yapamıyorum, birgün banımı açarlar mı açmazlar mı o bile meçhul, yani insanı o kadar çaresiz bırakıyor ki valve, kafayı yememek elde değil

10 bin lira dediğin para 500 dolar. Sadece 1 ay markette çalışsan bile telafi edebileceğin bir şey. Bilgisayarın şalterini kapatıp dışarı çık. Ülkeye daha fazla asosyal beta erkeğe yer yok.

İnsanlar istediği şekilde yaşayabilir ya da istediğini dert edebilir, kaybettiği para kolay telafi edilecek bir para tabii, ancak herkes hayatta aşırı aktif olacak diye bir şey yok.

10bin TL gerçekten sandığınız kadar büyük bir para değil en azından 2023 yılında, üzüldüğüm tek şey madalyalarınız oldu. Geçmiş olsun, yine de hayatınızı etkilemesine izin vermeyin.

Uyarmak ne zamandan beri toxiclik olmuş kardeş, üstelik sonuna da eklemişim ister inan ister inanma diye, nedir bu hazımsızlık, durduk yere ban atılmaz diyorsun, ne biliyorsun, Vac sistemini sen mi yaptın da bu kadar eminsin, at gözlükleriyle oyunu oynamak yerine hiç demedin mi neden bu kadar haksız ban vakası var, neden bu kadar çok insan haksız ban yedim diyor, hiç araştırdın mı, niye araştırasın ki, rahata alışmıssın hepsi yalan söylüyordur diye anca kendini kandırırsın, çoğu oyuncu sen ve senin gibiler yüzünden kendini kimseye inandıramayınca ya oyuna küsüp bırakıyorlar yada yeni hesap açıp tekrardan premium satın alarak devam ediyorlar oynamaya, bu da valvenin işine geliyor, senin gibilerinde ruhu duymuyor, senin gibiler de anca orda burda yok kardeşim haksız ban diye birşey yoktur, illa yemişsinizdir bir halt diyerek valvenin ekmeğine yağ sürüyor.
Dilerim ki bir gün haksız ban seni de bulur da, o zaman anlarsın varmıymış yokmuymus diye sonra da kalırsın gül ortada
7 yıllık CS GO hesabımda iç ban yemedim, ama abim yedi, çünkü wallhack açtı ve 3205 gündür banlı hesabı

Rekabetçi oyunların geneli öyle. Benim de hayatım öyle mahvoldu LoL CS:GO bunun gibi oyunlar ömrünüzü sömürür ve baktığınızda hiç olmuş zaman. Barış Manço ne diyordu? Boşa geçmiş ömre yaşam denir mi?
Denir.

Son düzenleme:
Yaklaşık 6 senedir oynadığım oyun ve hayatımı mahvetti. Yaklaşık 10K'lık envanterim ve yatırım yaptığım hesap ban yedi. Şimdi 2. hesap açtım onda da yaklaşık 1'k'ya yakın envanterim var sinir krizleri depresyon her şeyi yaşattı bana, bu oyuna başladığımda 12 yaşındaydım şimdi 17 yaşındayım. Hayatımdan en çok nefret ettiğim ama aynı zamanda en çok mutlu olduğum zamanlardan biriydi. Bu konuyu da içimi dökmek için açtım, umarım sorun olmaz.
Gençken zararın neresinden dönsen daha bir kardır.

Kendi hayatını kendin mahvetmişsin. Sene olmuş 2023 hâla hile açıyorsunuz.
Lan oyun hilesiz oynannır mı ? Adaletin olmadığı her yeri hile dolu olan oyunda emek vererek oynamak saçmalıktan öte bir şey değildir. Hile açtığı için utanan varmış birde. Ne utanacam lan geçen açtım hileyi herkese headshotu çektim honor aldım üstüne. Valve bu hilecilerden para kazanmıyor mu :) ne oldu abi vac ? Oynadıgını oyunda çöp hile sistemide çöp. Açın hileyi saplayın millete. Bu oyun bunu hakediyor. Kusura bakmayında bu kadar popüler bir oyunda adam gibi hile koruması yapılmıyor oyunla ilgilenilmiyorsa saplarım öyle işe. Doluşun batırın oyunu iyice hile aça aça kimse oynamasın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı