CS:GO hayatımı mahvetti

Valve beni böyle haksız yere banlamak yerine dava açsaydı, daha şerefli olurdu, en azından kendimi savunma, banıma itiraz etme hakkım olurdu, şimdi bu durumda beklemekten başka birşey yapamıyorum, birgün banımı açarlar mı açmazlar mı o bile meçhul, yani insanı o kadar çaresiz bırakıyor ki valve, kafayı yememek elde değil

10 bin lira dediğin para 500 dolar. Sadece 1 ay markette çalışsan bile telafi edebileceğin bir şey. Bilgisayarın şalterini kapatıp dışarı çık. Ülkeye daha fazla asosyal beta erkeğe yer yok.

İnsanlar istediği şekilde yaşayabilir ya da istediğini dert edebilir, kaybettiği para kolay telafi edilecek bir para tabii, ancak herkes hayatta aşırı aktif olacak diye bir şey yok.

10bin TL gerçekten sandığınız kadar büyük bir para değil en azından 2023 yılında, üzüldüğüm tek şey madalyalarınız oldu. Geçmiş olsun, yine de hayatınızı etkilemesine izin vermeyin.

7 yıllık CS GO hesabımda iç ban yemedim, ama abim yedi, çünkü wallhack açtı ve 3205 gündür banlı hesabı

Denir.

Son düzenleme:
Gençken zararın neresinden dönsen daha bir kardır.

Geçmiş olsun beni de LoL mahvetti sinirlenip bırakıp tekrar oynuyorum çok sinir bozucu.

Kendi hayatını kendin mahvetmişsin. Sene olmuş 2023 hâla hile açıyorsunuz.
Lan oyun hilesiz oynannır mı ? Adaletin olmadığı her yeri hile dolu olan oyunda emek vererek oynamak saçmalıktan öte bir şey değildir. Hile açtığı için utanan varmış birde. Ne utanacam lan geçen açtım hileyi herkese headshotu çektim honor aldım üstüne. Valve bu hilecilerden para kazanmıyor mu ne oldu abi vac ? Oynadıgını oyunda çöp hile sistemide çöp. Açın hileyi saplayın millete. Bu oyun bunu hakediyor. Kusura bakmayında bu kadar popüler bir oyunda adam gibi hile koruması yapılmıyor oyunla ilgilenilmiyorsa saplarım öyle işe. Doluşun batırın oyunu iyice hile aça aça kimse oynamasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…