ErschanQuerry
Hectopat
Daha fazla
Lan oyun hilesiz oynannır mı? Adaletin olmadığı her yeri hile dolu olan oyunda emek vererek oynamak saçmalıktan öte bir şey değildir. Hile açtığı için utanan varmış bir de. Ne utanacağım lan geçen açtım hileyi herkese headshotu çektim Honor aldım üstüne. Valve bu hilecilerden para kazanmıyor mune oldu abi VAC? Oynadıgını oyunda çöp hile sistemide çöp. Açın hileyi saplayın millete. Bu oyun bunu hak ediyor. Kusura bakmayında bu kadar popüler bir oyunda adam gibi hile koruması yapılmıyor oyunla ilgilenilmiyorsa saplarım öyle işe. Doluşun batırın oyunu iyice hile aça aça kimse oynamasın.
Dostum, ben CS'den ban yedim, Steam'den değil, Steam'de de herhangi illegal bir şey yaptığımı düşünmüyorum, zaten Steam hesabını da CS için açtım, zamanında ben Wolfteam, Zula gibi oyunlar oynuyordum, arkadaşlarım da CS oynuyordu, bende onlarla birlikte oynamak için CS'ye geçmeye karar verdim, bunun için de Steam hesabı açtım, yani Steam üzerinde çok fazla zaman geçirmiyorum ki illegal bir şeyler yapma fırsatım olsun, öyle bir düşüncem de yok, direk CS'ye giriyorum, nişangah ayarlama haritasına giriyordum sonrasında viewmodel diye bir şey var, silahı yakın tutma veya uzak tutma diye bir şey, işte bu ayarları yaparak giriyordum silah yarışı veya yoldaş falan atıyordum, sonrasında sürem bitince kalkıp gidiyordum, yani her defasında internet kafeye gittiğimde yaptıklarım bunlar, başka bir şey yok. Arkadaşıma gelince dediğim gibi, kendisi Valorant oynuyordu ve hile yapıyordu, en sonda da ban yedi zaten. Yani onun banımla hiçbir ilgisi yok, ben onun bilgisayarına geçince arka planda herhangi açık bir şey yoktu çünkü bilgisayarı açar açmaz direk CS'ye girdim. Valve konusuna gelince, ben Valve'yi bireysel olarak düşman görmüyorum, ben Valve'yi oyuncuları zeki(zıt anlamı) yerine koyduğu için oyuncu düşmanı olarak görüyorum, kendim ilk ban yediğim zamanlarda böyle bir düşüncede değildim, sonrasında araştırma yapınca benim gibi bu durumdan mağdur olan birçok oyuncunun olduğunu görünce böyle düşünmeye başladım. Bak şimdi, öyle bir algı oluşmuş ki, bugün biri haksız yere ban yerse kendini kimseye inandıramayacak, kimse onu anlamayacak, kimse ona inamayacak, ne derse desin, kim olursa olsun, diğerleri tarafından her defasında hilecilerle aynı kefeye koyulacak, ve sonrasinda o oyuncuya ya oyunu bırakmak(ki bırakamıyorlar, alışmışlar bir kere oyuna) ya da yeni hesap açıp premium satın alıp devam etmekten başka çare kalmıyorlar ve bu da Valve'nin işine geliyor, ne kadar seçkin hesap o kadar iyi, Valve zaten biliyor oyuncu haksız ban yese bile kimse ona inanmayacak ve bu da bir sorun teşkil etmeyecek, oyuncuları o kadar çaresiz bırakıyor ki Valve, ne itiraz hakkı tanıyor ne de ban sebebini söylüyor, ben her Allah'ın günü ticket atıyorum hesabımı inceleyip açsınlar diye, mesajlarımın okunduğundan bile şüpheliyim, ban yemiş hesapların incelenip incelenmediği bile meçhul, düşünsene her gün yüzlerce hesap ban yiyor, hangi birini inceleyecekler, hangi birine bakacaklar, en fazla birkaç tanesine bakıp açıyorlar.
Yani demek istediğim bugün sen(CS oynadığını varsayıyorum) ban yedin mi, affedersin gül yoluna gidersin, ticket atıp açmaları için dua etmekten başka çaren kalmıyor, benim hesap tam 215 gündür banlı, ara sıra kontrol ediyorum telefondan, açmışlar mı diye, yani umudumu kaybetmiyorum, çünkü herhangi bir kuralı ihlal ettiğimi düşünmüyorum, benim amacım senin iddia ettiğin gibi oyunu kötülemek değil, oyuncuları bilinçlendirmek bu konuda, envanterinizde pahalı şeyleri çok uzun süreler barındırmayın, olur da haksız ban size de uğrarsa yazık olur.
VAC sistemine güveniyorum zaten ben de farkındayım evet iyi hile koruması değil evet hata da yapıyor ama gerçekten masumsanız doğru bir iltirazla banınızı açtırırsınız bunun da örnekleri çok.VAC sistemine ciddi bir güvenin olduğunu çıkarmamak çok da zor değil.
Şöyle anlatalım şu ana kadar beraber CS oynadığım yaklaşık 30 tane arkadaşım oldu oyundan tanışılanları saymıyorum bile, bunların hiçbiri VAC ban yemedi ve hepsini de tanıdığım için toxic veya hile olmadıklarını biliyorum. Tabii ki 30 kişi üzerinden 3 milyon oyuncu ilie ilgili çok isabetli yorum yapılamaz ama bu size bir şey göstermiyor mu? Kendi halinde oyun oynayan 30 kişi bugüne kadar hiç banlanmamış.Ki böyle bir durumda tümevarım çok da mantıklı değil milyonlarca oyuncusu olan bir oyundan bahsediyosun, 1 kişinin haksız yere yememesi diğerlerine olmayacağı anlamına mı gelir?
Aslında amaç tam da bu. Valve yok yere ban atıyor havası oluşturup genele bir ban açma dalgası gelmesi.Aksini kanıtlamanın neredeyse imkansız olduğu durumda neden tonla insan bunu yapsın ki
VAC, Overwatch (hile veya oyun bozanlık).
Şu hile yapmadan Vac ban yemek imkansızdır diyenlere aldırma, yüzlerce oyuncu var bu durumdan mağdur olan, ve sen de artık onlardansın, geçmiş olsun.
Bunun tek bir çözümü var, CS go oynamayacaksın artık, yoksa valve ha bire devam edecek banlamaya, kimsenin ruhu da duymayacak.
Cins misin nesin kardeşim, cevabını verdiğim şeyleri niye dönüp dönüp tekrar söylüyorsunŞu yazdıklarınızın tamamı doğruysa iki şekilde ban yemiş olabilirsiniz:
1) Valorant'ta hile açan arkadaşınızın PC'de normal olmayan bir şeyler vardı
2) İnternet kafede oturduğunuz PC'de bir sorun vardı
Çok uzatmak istemiyorum ama sizce Valve gibi bir şirket sizin gibi Steam'de çok az etkinliği olan bir oyuncuyu yeniden seçkin hesap aldırmak(!) için neden banlasın. Siz Steam'i zaten fazla kullanmıyorsunuz.
2 gün sonra;Lan oyun hilesiz oynannır mı ? Adaletin olmadığı her yeri hile dolu olan oyunda emek vererek oynamak saçmalıktan öte bir şey değildir. Hile açtığı için utanan varmış birde. Ne utanacam lan geçen açtım hileyi herkese headshotu çektim honor aldım üstüne. Valve bu hilecilerden para kazanmıyor mune oldu abi vac ? Oynadıgını oyunda çöp hile sistemide çöp. Açın hileyi saplayın millete. Bu oyun bunu hakediyor. Kusura bakmayında bu kadar popüler bir oyunda adam gibi hile koruması yapılmıyor oyunla ilgilenilmiyorsa saplarım öyle işe. Doluşun batırın oyunu iyice hile aça aça kimse oynamasın.
Kardeşim hile açarak nasıl zevk alıyorsunuz oyundan anlamıyorum ki, yani birşeyleri çok kolay bir şekilde kazanmak nasıl hoşunuza gidiyor ya, işsizlik yapıp hile açarak oyunu millete zehir etmek yerine git sana hitap eden oyunlar oynasana, belli ki oynamayı bilmiyorsun gidip hile açıyorsun, utanmadan bir de hileyi millete öneriyorsun, taa en başta sizin gibi hileciler olmasaydı bugün kurunun yanında yaşta yanmazdı, sizin yüzünüzden derdimizi kimseye anlatamıyoruz, Allah belanızı versin sizin ya.Lan oyun hilesiz oynannır mı ? Adaletin olmadığı her yeri hile dolu olan oyunda emek vererek oynamak saçmalıktan öte bir şey değildir. Hile açtığı için utanan varmış birde. Ne utanacam lan geçen açtım hileyi herkese headshotu çektim honor aldım üstüne. Valve bu hilecilerden para kazanmıyor mune oldu abi vac ? Oynadıgını oyunda çöp hile sistemide çöp. Açın hileyi saplayın millete. Bu oyun bunu hakediyor. Kusura bakmayında bu kadar popüler bir oyunda adam gibi hile koruması yapılmıyor oyunla ilgilenilmiyorsa saplarım öyle işe. Doluşun batırın oyunu iyice hile aça aça kimse oynamasın.