CS:GO hayatımı mahvetti

Geçmiş olsun.

Adamın ticket attığını nerden biliyorsun ya da bu kadar eminsin?
Kardeşim bizim konuştuğumuz mesele ticket micket meselesi değil ki, senin ilk yorumunda çocuğa büyük ihtimalle hile açmışsındır demen, üstüne vac banı veren kişilerin haklı olduğunu savunman, mesele bu

Konuyu açan arkadaş henüz neden banlandığını açıklamadı. Ben ilk mesajımda hile açtığını varsaydım ama doğru çıkacaktır muhtemelen.

Konuyu açan arkadaş henüz neden banlandığını açıklamadı. Ben ilk mesajımda hile açtığını varsaydım ama doğru çıkacaktır muhtemelen.
Tamam işte, sorarsın neden vac ban yedin diye, neden hemen peşin hüküm veriyorsun, çocuğun zaten morali bozuk, birde biz gitmeyelim üstüne, sonra küsüp geri dönüş yapmıyorlar

Tamam işte, sorarsın neden vac ban yedin diye, neden hemen peşin hüküm veriyorsun, çocuğun zaten morali bozuk, birde biz gitmeyelim üstüne, sonra küsüp geri dönüş yapmıyorlar

Üstüne gitmek için yazmadım sadece tahminde bulundum. Umarım yanlış yere ceza almıştır da yakında açılır.

Tamam işte sorun zaten VAC sistemine bu şekilde güvenmeniz banını açtıranlarda çok olabilir fakat son paragrafımda yazdıklarımı anlayarak okursanız açtıramayan örnekleri hiçbir zaman bilemeceğinizi anlayabilirsiniz.
Şöyle anlatayım böyle alanlarda manipüle edilmeniz çok basit gereksiz ban olayları çok istisna durumlardır zaten ve 30 kişi bunun için çok küçük bir çıktı burada buna itiraz eden insanları çok olarak görebilirsiniz ama bu insanlar azınlıktır ve başınıza gelme ihtimali düşüktür doğal olarak.
Amaçlarının bu olduğunu düşünmüyorum en azından bir kısmının oyunu az biraz biliyolarsa Valve'ın bu durumlarda ne kadar katı olduklarını bildiklerini düşünüyorum yani her ban yiyene geri zekalı ya da hileci muamelesi yapmaktansa ilk önce dinlemeyi tercih ederim bu kadar kolay damgalamak mantıklı gelmiyor.

Hocam açma şansları yok mu? Böyle bir sebepten ban atmaları çok saçma. Valve herhalde kendilerine yatırım yapılmasını istemiyor.
Yok sanmıyorum cevap bile vermiyorlar üye olurken bi sözleşme maddesine ticari amaçla kullanmak yasaktır maddesinin arkasına sığınıyorlar

Beynini çıkarmışsın acayip bir kibirle yazıyorsun LoL'ü Max 200k kişinin oynadığını ve herkesin ne kadar toxic olduğunu da yaz istersen oyunda hile yok diyorsun Riot sürekli scriptten ban yiyenler oluyor diye açıklama yapıyor

Toxiclik kısmı her oyunda var yapacak bir şey yok. Allah aşkına sence loldeki hile ile cs deki aynı derecede midir ? Yoksa cs hile mi kaynıyordur ? Lole gir bakalım ben 100 oyun attım 2 aydır 1 tane hile görmedim. Doğrudan oyuna etki edecek bir hile de yok ayrıca. Ve kendin söylemişsin BAN yiyorlar. Cs de yemiyorlar işte olay bu. Hangi oyunda daha çok hileden yakınıyordur sence millet ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…