CS:GO hayatımı mahvetti

CS'ye 4 aydır tekrar başladım maçıma 2 hile geldi artık eskisi kadar asla yok.

CS'de +2000 saatiniz yoksa kimin hile olup olmadığını anlayamazsınız. Her şüphelendiğiniz kişiye hile diye ağkarsanız evet CS hile kaynıyor. VAC ban hileleri kesin olarak banlamakta, banlamıyor falan yok öyle bir şey, hile youtuberlari bile her videoda farkli hesapla girmekte. Suphelendiginiz kisinin profilini kaydrdin. Ileride ban yerse CS hile dolu dersiniz. Ama oyunu ilk ciktigindan beri oynayan Silver'a dusmus adamla kapisirsan hile dersin. CS'nin sorunu hile olabilir ama o kadar fazla degil. Eslestirme sistemi sacma ve bozuk. Siz hep iyilerle eslesiyorsunuz HS yiyince agliyorsunuz.

Benim de hayatımı oyunlar mahvetti. Keşke 7. sınıfa geri dönebilsem Clash of Clans'a hiç başlamamış olsam. Muhtemelen ders çalışırdım LGS ile iyi bir lise kazanırdım ve şu anda iyi bir üniversitede okuyor olurdum. Şimdiki aklım olsa oyun oynayan ve karakterden yoksun olan o arkadaşlarımla takılmayı direkt bırakırdım. Beni tek oyun değil o zamanki arkadaş çevrem de mahvetti.

Sen de onların o tür arkadaşlarından oluyorsun lise o kadar önemli değil üniversite önemli evet ama zararın neresinden dönersen kâr suçu başkalarına yıkmamak mantıklı bir hareket olabiliir sen yıkmamışsın bir parça göstermişsin bunun da farkındayım umarım hayatın yolunda gider.

Oyunlara olan ilgini yazilima kaydirabilirsin kanka Hic bir sey icin gec degil bunu unutma, hic bir sey icin gec degil. Daha kac yasindasin ki? 20 mi, 19 mu 18 mi? Daha kucuksen daha da iyi bir sey bu. Sakin uzulme kankam sans seninle olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…