kcg Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 2.564 Çözümler 7 8 Mayıs 2023 #11 LEGEND.35 dedi: Öğrenci adamım. Tabii mahvoldu. Az para mı? Genişletmek için tıkla... Bir ay çalışsan fazlasını kazanırsın dert etme.
LEGEND.35 dedi: Öğrenci adamım. Tabii mahvoldu. Az para mı? Genişletmek için tıkla... Bir ay çalışsan fazlasını kazanırsın dert etme.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.951 Çözümler 2 Yer İzmir 8 Mayıs 2023 #12 Uber Lodos dedi: Kendi hayatını kendin mahvetmişsin. Sene olmuş 2023 hâla hile açıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hile açmadım kanka hile muhabetine hiç girme uzar gider konu .
Uber Lodos dedi: Kendi hayatını kendin mahvetmişsin. Sene olmuş 2023 hâla hile açıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Hile açmadım kanka hile muhabetine hiç girme uzar gider konu .
L Lowlight Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 404 Çözümler 1 8 Mayıs 2023 #13 Uber Lodos dedi: Kendi hayatını kendin mahvetmişsin. Sene olmuş 2023 hâla hile açıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Grieften de yiyebilir ben 2 ay grief banı yedim mesela overwatchtan o gün bugündür birisine sinir olduğumda vurmak önünü kesmek trollemek yerine beni mutelayana kadar sövüyorum en temizi kimse ban yemiyor.
Uber Lodos dedi: Kendi hayatını kendin mahvetmişsin. Sene olmuş 2023 hâla hile açıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Grieften de yiyebilir ben 2 ay grief banı yedim mesela overwatchtan o gün bugündür birisine sinir olduğumda vurmak önünü kesmek trollemek yerine beni mutelayana kadar sövüyorum en temizi kimse ban yemiyor.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.951 Çözümler 2 Yer İzmir 8 Mayıs 2023 #14 kcg dedi: Bir ay çalışsan fazlasını kazanırsın dert etme. Genişletmek için tıkla... Dert etme mi senin 1 aylık maaşını patron ödemese nasıl hissedersen aynı onun gibi boşu boşuna 10 k gitmiş öyle bi olay mı var.
kcg dedi: Bir ay çalışsan fazlasını kazanırsın dert etme. Genişletmek için tıkla... Dert etme mi senin 1 aylık maaşını patron ödemese nasıl hissedersen aynı onun gibi boşu boşuna 10 k gitmiş öyle bi olay mı var.
walterpinkman Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.083 Çözümler 11 8 Mayıs 2023 #15 Lowlight dedi: VAC, Overwatch (hile veya oyun bozanlık). Genişletmek için tıkla... Oyunbozanlık yaparsak kalıcı ban mı yiyoruz?
Lowlight dedi: VAC, Overwatch (hile veya oyun bozanlık). Genişletmek için tıkla... Oyunbozanlık yaparsak kalıcı ban mı yiyoruz?
Cilcuenca Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2018 Mesajlar 1.108 Çözümler 5 8 Mayıs 2023 #16 kcg dedi: 10 bin lirayla hayatın mahvoldu he peh peh peh Genişletmek için tıkla... Sıfırdan tekte o parayı yatırmayıp yavaş yavaş kastıysan 5 bin lira bile aynı etkiyi yaratabilir. Miktarın çok önemi yok.
kcg dedi: 10 bin lirayla hayatın mahvoldu he peh peh peh Genişletmek için tıkla... Sıfırdan tekte o parayı yatırmayıp yavaş yavaş kastıysan 5 bin lira bile aynı etkiyi yaratabilir. Miktarın çok önemi yok.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.888 Makaleler 1 Çözümler 28 8 Mayıs 2023 #17 Ban itirazı yapabilirsin. Ayrıca 6 yıl demişsin 17 - 12 = 5
L Lowlight Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 404 Çözümler 1 8 Mayıs 2023 #18 walterpinkman dedi: Oyunbozanlık yaparsak kalıcı ban mı yiyoruz? Genişletmek için tıkla... 2 ay sonra kalıcı.
walterpinkman dedi: Oyunbozanlık yaparsak kalıcı ban mı yiyoruz? Genişletmek için tıkla... 2 ay sonra kalıcı.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.951 Çözümler 2 Yer İzmir 8 Mayıs 2023 #19 Kükreyen Deli Adam dedi: Ban itirazı yapabilirsin. Ayrıca 6 yıl demişsin 17 - 12 = 5 Genişletmek için tıkla... İtirazla açılmıyor steam destek 2018 lerde hemen hemen 6 sene oluyor ondan öncede 2015 lerde oynamıştım ama hesap yoktu.
Kükreyen Deli Adam dedi: Ban itirazı yapabilirsin. Ayrıca 6 yıl demişsin 17 - 12 = 5 Genişletmek için tıkla... İtirazla açılmıyor steam destek 2018 lerde hemen hemen 6 sene oluyor ondan öncede 2015 lerde oynamıştım ama hesap yoktu.
kcg Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 2.564 Çözümler 7 8 Mayıs 2023 #20 LEGEND.35 dedi: Dert etme mi senin 1 aylık maaşını patron ödemese nasıl hissedersen aynı onun gibi boşu boşuna 10 k gitmiş öyle bi olay mı var. Genişletmek için tıkla... Boşunaysa dava aç hocam, sebepsiz ban diye bir şey yok.
LEGEND.35 dedi: Dert etme mi senin 1 aylık maaşını patron ödemese nasıl hissedersen aynı onun gibi boşu boşuna 10 k gitmiş öyle bi olay mı var. Genişletmek için tıkla... Boşunaysa dava aç hocam, sebepsiz ban diye bir şey yok.