CS:GO hayatımı mahvetti

Hile yapmadan VAC yemek imkansıza yakın 6 senedir bende oynuyorum ben niye yemedim çevremde kimsede yemedi temiz olan, ama hile açan arkadaşlarda vardı Max 1 haftaya hepsi ban yedi VAC boş yere gelmez.

Çok doğru. Yanlış bir şey yapmadıkça ban yeme ihtimalimiz neredeyse sıfır. Öte yandan hırs konusu bambaşka bir boyut. Ben de konu sahibi kadar hırslıydım ama her zaman için çizgiyi aşmamaya dikkat ettim. Ama böyle insanlar var, kendimden bildiğim için anlayabiliyorum. Size çok saçma geliyor olabilir ama insanlar çeşit çeşit, karakterlerimiz çok farklı bildiğiniz üzere. Bu durum hayatın her köşesine yansıdığı gibi oyunlarda da etkisini gösteriyor maalesef. Ama hırs konusuna da bir parantez açmak lazım; hırsını kontrol altına alabilen, dengeleyebilen biri bunu her alanda pozitif olarak kullanabilir, işte ayarı kaçırmamak lazım. Kaçırınca bizi pişman edecek sonuçlarla karşılaşıyoruz.

Hile yapmadınız ve envanteriniz boşa gidecek bir şekilde ban mı yediniz? Bu imkansız.
Bence de çok nadir bir durum fakat 5 yıl önce falan başıma gelmişti durduk yere vac ban yedim destekle konuştuğumda bilgisayarımda hile benzeri bi dosya bulunduğunu söylemişti sanırım ama ban kalktı hâlâ aynı hesapla oynarım.

Kardeşim ısrarla neden ban yediğini söylemiyor. Bu da ban ın haklı olduğunu kanıtlıyor benim nezdimde. Geçmiş olsun diliyorum yapacak bişey yok 10k ile hayatınız mahvolacaksa o parayı bi oyuna yatırmayın.

Öğrenci adamım. Tabii mahvoldu. Az para mı?
Kardeşim sen kumara falan girme hayattan bezersin. Asgari ücrete çalışıp 1milyon tl borcu olan var.

Ayrıca P2W olmayan bir oyuna neden para yatırırsın ki? Çok zengin olup para harcayacak yer bulamasam gider çoçuğuma torunuma yatırım yaparım yine de 1 kuruş vermem.

Ayıptır söylemesi cidden hayatsız gibisiniz.
Hadi onu bunu geçtim, şahsen online oyunlar beni kanser eder. Ben zora gelemeyen biriyim, rekabette herzaman pisleşiyorum.
Siz nasıl oynuyorsunuz cidden anlamıyorum.

VAC, Overwatch (hile veya oyun bozanlık).

Ticket atarsa düzelebilir benim kuzenimde ban yedi çarda şu şah sticker vardı 18klık çocuk bana ne zaten daha oynamayacaktım dedi ve ticket atmadı hesap hala haksız yere banlı duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…