CS:GO hayatımı mahvetti

Ban yemeleri için de bi sebep yoktu?Kaldı ki bahsettiğin süreç öyle kolay bi süreç değildir kanıt olarak ne gösterebilirsin hile açmadığına dair.
Kayıtların incelenir. VAC banı zaten yanlışlıkla yemezsiniz. Çok nadir denk gelir o da hemen çözülür. Hile gerçekten gözle görülüyorsa itiraz hakkın kalmaz .

Kayıtların incelenir. VAC banı zaten yanlışlıkla yemezsiniz. Çok nadir denk gelir o da hemen çözülür. Hile gerçekten gözle görülüyorsa itiraz hakkın kalmaz .
Çok nadir olduğu tabiki doğru ama hemen çözülür kısmında katıldığım söylenemez çoğu çözülse bile çözülmeyen durumlarında gayet fazla olduğunu düşünüyorum.Ki genelde r yapmayı sevmediklerinden heralde çoğu durumda itiraz ettiğinde kaale alcaklarını pek düşünmüyorum. Valvea karşı olan inancına hayret kaldım doğrusu.

Ben de aynı hissi Dead by Daylight ile yaşadım. 1500 saat oyun süresi ve her çıkan dlc'leri alarak yıllarca oynamıştım. Ama artık bugün son verdim. Bütün içgüdülerimi kenara bırakarak mantıklı karar verecek olursam ping olayı oyun zevkini çok etkiliyor. 10 pingle Almanlar, İngilizler zevk alarak gerçek oyun deneyimini yaşarken ben minimum 80 pingle "Bu nasıl hit a.." krizlerine giriyorum.

Sanada tavsiyem buna bir son ver. Başka alanlara yönel. Yaşında baya bir genç. Oyuna o kadar para yatıracak durumunda var. Böyle kanser hobilerden para kazanmayacaksan silip atman gerekir.

Her şey zamanında güzel hocam. O bıçağa üzüldüm. Neden ban yemiştiniz bu arada?

Skin changer kullandım hocam. Güzel envanter dizmeyi düşünmüyordum, bir gün 100 liraya M4A4 siber güvelik aldım CS:GO Live'dan. Ertesi gün kalan 2.5 dolar ile kasa açtım param yükseldi bayağı, en başta gut knife stained vardı onu çekmek istedim çekemedim Steam hesabıma bakınca VAC ban yediğim gördüm sinirlenip 70 dolarlık bir kasa yaptım ve fade geldi çekemeyeceğimi bildiğimden hepsi ile kasa açtım para kalmadı böyle gelişti en mutlu günümdü zehir oldu böylece

Lise zamanı Knight Online oynardım bayağı bağımlısı olmuştum sonra birisi hesabı patlattı. Çok üzülmüştüm bu vesile ile oyunu bıraktım, interneti kapattırıp üniversite sınavı için dershaneye gitmeye başladım. Bağımlılık yaratan oyunlardan elimden geldiğince uzak duruyorum. Oyun değil oyunları aşırı abartan bizler hayatımızı kendimiz mahvediyoruz.

Kardeşim inan 10k büyük para değil be. Bir oyunada hayatını vermemelisin. Zevk için oyna geç

Bazen banları kaldırdıklarını biliyoruz, birini 1 hafta sonra açıyorlar, birini 1 ay sonra, birini 1 yıl sonra açıyorlar, birini bilmem kaç gün sonra açıyorlar, bizim şikayetimiz ara sıra böyle hatalı ban veren bir sistemin neden kurbanı oluyoruz, neden beklemek zorunda kalıyoruz, neden 2,3 tane beyinsizin raporlamasıyla bizi banlıyorlar, neden 1 ay 1 yıl bekleyip oyundan mahrum kalıyoruz. Hepsini geçtim neden hile açmış oyuncuların banını da açıyorlar, adamın biri bir youtubda videosunun altına yazmış, arkadaşlar benim hesabımı açtılar, üstelik hile kullanmıştım diye yorum yapmış adam, 2 yıl sonra adamın banını kaldırmışlar. Sen de hala yok Vac sistemi kusursuzdur yok valve kimseyi haksız yere banlamaz. Kendini kandıran biri varsa sen ve senin gibilerdir. Olur da haksız ban yiyip çözüm yolu aramaya çalışanlar olursa ve yolları bu siteye düşerse yalnız olmadıklarını bilsinler, haksız ban yiyilebileceğini bilsinler, sonra ben neden durduk yere ban yedim diye kara kara düşünmesinler diye yorum yapıyorum sitede, sende gelip saçma sapan şeyler yazarak valvenin ekmeğine yağ sürüyorsun, haksız ban hakkında hiçbir fikrin yoksa atıp tutmak yerine git araştır, yüzlerce skin dolu hesap banlanıyor, millet çok mu zeki envaterlerinde o kadar skin varken hile açsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…