CS:GO hayatımı mahvetti

Tecrübe olmuş. Yaşın daha küçük ve önündeki yaşam dolu geçecek. 10 bin TL çok bir para değil aslında ancak 17 yaşındaki biri olarak böyle düşünmeni anlayabiliyorum. Oyunlara stres atmak amaçlı bakıyorum, bu yüzden sana tavsiyem hayatında yeterince stres oluşacakken oyunları stres atma aracı olarak görmen.

Sigma erkeğine tavsiye vermeden 2 kere düşün beta her şeyi düşündüm böbreğimi satıcaktım son anda vazgeçtim şaka maka çok koydu.

İçimi dökmeye açtım zaten.
Şu mesajdan sonra troll olduğunu direk anladım. Vac yiyen hesabınızın linkini atın trol değilim diyeceğinize.

Şu hile yapmadan Vac ban yemek imkansızdır diyenlere aldırma, yüzlerce oyuncu var bu durumdan mağdur olan, ve sen de artık onlardansın, geçmiş olsun.
Bunun tek bir çözümü var, CS go oynamayacaksın artık, yoksa valve ha bire devam edecek banlamaya, kimsenin ruhu da duymayacak hiç ban yemeyenler dışında.

Hayatımı özetlemişsin ban yemek dışında, ayrıca yeni başladıysan sıfırdan envanter vesaire satmak yerine alıp elinde tutmak politikasına uy. Çünkü pazarın patlamasına az bir zaman kaldı.

Yaklaşık 6 senedir oynadığım oyun ve hayatımı mahvetti. Yaklaşık 10K'lık envanterim ve yatırım yaptığım hesap ban yedi. Şimdi 2. hesap açtım onda da yaklaşık 1'k'ya yakın envanterim var sinir krizleri depresyon her şeyi yaşattı bana, bu oyuna başladığımda 12 yaşındaydım şimdi 17 yaşındayım. Hayatımdan en çok nefret ettiğim ama aynı zamanda en çok mutlu olduğum zamanlardan biriydi. Bu konuyu da içimi dökmek için açtım, umarım sorun olmaz.
Ha birde neden ban yedin?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı