Mesajlarına baktım kendin demişsin işte ben değil bir arkadaşımın pc'den girdim onda hile programları yüklüydü ondan ban yemiş olabilirim falan diye çocuk bile inanmaz buna basbaya hile açmışsın işte.
Bir kere hile açmışsın demeyi bırak artık, kalbini kıracam en sonda, hile açmış olsaydım para ödemezdim oyuna, onu geçtim gelip zamanımı boşa harcamazdım burada. Dediklerim doğru, düzgün okursan orada cs ile alakalı hile programlarının olmadığını da söyledim, başka oyunların hile programları yüklüydü ve hiçbiri de aktif değildi ben cs oynarken, zaten aktif olsalardı bile cs'yi etkilebilecegini düşünmüyorum, hepsini geçtim, ban yemek bu kadar kolay olmamalı, insanlar emek veriyor, para veriyor, zaman veriyor ve bir kerede bunların hepsini yok sayarak banlayamazlar insanları, banladıktan sonra da ne ban sebebini söylüyorlar ne de itiraz hakkı tanıyorlar, var mı böyle birşey, tüm bilgilerim ellerinde, oyun görüntülerim, istatistiklerim, banlanmadan önceki güven faktörüm, hepsi benim hile kullanmadığımı gösteriyor.
Mesajlarına baktım kendin demişsin işte ben değil bir arkadaşımın pc'den girdim onda hile programları yüklüydü ondan ban yemiş olabilirim falan diye çocuk bile inanmaz buna basbaya hile açmışsın işte.
Bak kardeş, eğer ben bir kere bile hile açtıysam cs go'da, Allah benim belamı versin.
Kendim zaten çok iyi oynamıyorum, rekabetçi maçlarda genelde sonuncu oluyorum, o yüzden çok girmiyorum rekabetçi maçlarına, ya yoldaş oynarım yada silah yarışı, genelde en çok silah yarışı oynuyorum. Ama sırf iyi oynamıyorum diye millete de oyunu hile açarak zehir edecek niyetinde değilim. Zaten rank falan da umurumda değildi. Tek derdim eğlenmekti oyunda ve kasa düşürmek. Kasa düşünce satıp birşeyler alıyordum kendime. Yani anlayacağın hileyle asla işim olmadı. Ve yapmadığım birşey yüzünden banlanmak bana çok ağır geliyor, o yüzden duramıyorum ve her yere derdimi yazıyorum.
Benim ban yemeden önceki oynadığım son oyun rekabetciydi, karşı takımda hileci vardı, üstelik Türk'tü, onu uyardık kapatsın diye, kapatmadı ve böylece maçı kazandılar, ben de onu rapor ettim, sonra oyundan çıktım, iki haftaya yakın oyuna girmedim vize sınavlarimdan dolayı, iki hafta sonra oyuna girdiğimde daha doğrusu steam'e girdiğimde iki bildirim aldım, ilk bildirimde benim sayemde o oyuncuyu tespit edip banlamişlar, ikinci bildirimde ise benim hile kullandigimi iddia ederek beni banlamişlar. Yani ben hile kullanmış olsaydım, neden diğer hilecileri rapor ederek kendimi riske atayım ki, neden hesabımı tehlikeye atayım.