voici cest moz
Hectopat
Daha fazla
@voici cest moz Yani tüm yazdıklarımdan bunu mu anladın, yuh yani, pes yani
Arkadaşım, adam Valorant oynuyor, Valorant'ta hile açıyordu. Ben CS oynadığım zaman hiçbir şey açık değildi, o bilgisayarın başında oturan bendim ben, arkadaşım değil, bir kereliğine oturdum CS oynadım, sadece bir kere, bende başta oradan şüphelendim ama VAC banın en fazla kaç gün sonra aktif olacağını öğrenince anladım oradan ban yemediğimi. Çünkü oradan ban yemiş olsaydım, Max 2 hafta sonra banlanırdım, ama aradan 2 aya yakın bir zaman geçti ve üstelik orada hiçbir program açık değildi Steam ve CS:GO dışında, ondan sonra hep internet kafede oynadım. İnternet kafede de CS açmadan önce arka planda bir şeyin çalışıp çalışmadığından emin oluyordum her defasında. Zaten açık bilgisayara oturmazdım. Ya kapalı bilgisayara geçerdim ya da açıksa reset atardım. Bu alışkanlığım da Wolfteam'den kalma bir alışkanlık, bir keresinde açık masaya oturmuştum Wolfteam hesabım çalındı ama neyse ki e-posta yoluyla geri aldım. Tekrar söylüyorum ben hile kullanmadım. Bu yüzden bana verilen ban haksız bir bandır.
Bu arada neden acınacak haldesin gibi düşmanca kavramlar kullanıyorsun, sizi uyarmaktan başka ne yapmışım da acınacak haldeyim ha, neden klavye delikanlılığı yapıyorsun kardeşim, inanmıyorsan oku geç, ne diye artislik yapıyorsun
Benim kast ettiğim siz/arkadaşınız kim olduğu önemli değil ortada CS:GO özelinde veya başka oyunlarda hile kullanan ya da zamanında kullanmış birisi var hocam mesaj kayıtlarınıza baktım. Galiba sizin bilmediğiniz veya yanlış anladığınız konu VAC banın CS:GO özelinde verilmemesi. VAC (Valve Anti Cheat) Steam platformu üzerinden erişilen her illegal durumda devreye girer ayrıca sizin dediğiniz gibi ortalama devreye girme süresi (siz 2 hafta demişsiniz) gibi bir süre yoktur. Valve yoğunluğuna, varsa report sayısına ve türüne ve diğer etmenlere göre sizi inceler illegal bir etkinlik varsa ban verir yoksa vermez. Siz yediğiniz banın haksız olduğunu düşünüyorsanız buna her zaman iltiraz etme hakkınız vardır dediğim gibi ben geri alınan VAC banlar gördüm. Size acınacak halde dedim çünkü bir insan olarak milyar dolarlık bir şirketi düşman olarak belirlemişsiniz.(Valve veya CS:GO ile ilgili açılan tüm konularda insanlara Valve'i ve CS:GO'yu kötülüyorsunuz) Düşman belirlediğniz şirket dünayda PC oyunculuğunun var olmasının en önemli sebebidir. Söylediğimi tekar edeyim ŞU ANA KADAR HAKSIZ BAN YİYEN VE BANI AÇILMAYAN KİMSEYİ GÖRMEDİM.