Lolün kusursuz bir oyun olduğunu hatırladım. (Steam gibi tüm oyuncuların değerlendirmerini okuyabildiğimiz bir sayfası yok ne yazık ki...) Sizde biraz Lol topluluğunda takılın oyununun olumsuz yorumlarının CS'den fazla olduğunu fark edeceksin. Teşekkür ederim iyi geceler.Ne demek benim güven faktörüme bağlı ? Oyunun olumsuz yorumlarına gir ondan sonra konuş. Herkes bir şeyi tutmuş savunuyor ölümüne. Senin oyununa gelir hile açarım ban da yemem kudurursun sonra. Sana gelmedi diye hilesiz oyun mu olmuş oldu ? Amip olan sensin. Oyun boktan. Laglı sunucuların hepsi yabancı ülkede ve tick rate çöp hile ve rus kaynıyor oyun. Her yeri buglu. Önceden bir ton bug vardı o oyunda. Yok bomba saklama yok bomba üstündeyken 360 dönüp adam vurup hasar almama falan böyle saçma sapan bir oyun. Mekanik yok bir şey yok. Yere ateş et kurşun kafaya gitsin abi hahahhaa
Benim cs ile hiçbir geçmişim yok cs go yu birkaç defa oynadım. Cs 1.6 oynardık önceden bu kadar.
Geçmişim falan yok çıkarımda bulunup durmayın kendinizi avutmak için.
Girin oyunun olumsuz yorumlarına bakın. İnsanlar neyden yakınıyor görün
Oyunu bizzat oynuyorum. Hile yok lag yok . Ne anlatıyon ? Fanboyluk yapma burada. Matematiksel olarak ortada olan şeyler var yoruma dayalı olmayanLolün kusursuz bir oyun olduğunu hatırladım. (Steam gibi tüm oyuncuların değerlendirmerini okuyabildiğimiz bir sayfası yok ne yazık ki...) Sizde biraz Lol topluluğunda takılın oyununun olumsuz yorumlarının CS'den fazla olduğunu fark edeceksin. Teşekkür ederim iyi geceler.
Cs den fazla değil . Tamamen şampiyonlarla ilgili eleştiriler onlar hile lag vs değil. Cs çöp valorant geçti cs yi. Sonuçlar ortada. Dünyanın en çok oynanan oyunuds fortnite. Yani epic gameste sapladı valveye.Lolün kusursuz bir oyun olduğunu hatırladım. (Steam gibi tüm oyuncuların değerlendirmerini okuyabildiğimiz bir sayfası yok ne yazık ki...) Sizde biraz Lol topluluğunda takılın oyununun olumsuz yorumlarının CS'den fazla olduğunu fark edeceksin. Teşekkür ederim iyi geceler.
Bunlar overwatch yiyor sonra vac ban'a dönüşüyor. Tabii ki ezglobali savunmuyorum ama valve bu dandik hileyi bile tespit edemiyor.He kanka öyle mi olmuş.
Eki Görüntüle 1772341
Ayrıca oyun dengesiz bir oyun. Ak 47 ile m4 silahının fiyatı ve hasarı eşit değil. Birisi daha güçlü ve daha ucuz. Ak47 meselaLolün kusursuz bir oyun olduğunu hatırladım. (Steam gibi tüm oyuncuların değerlendirmerini okuyabildiğimiz bir sayfası yok ne yazık ki...) Sizde biraz Lol topluluğunda takılın oyununun olumsuz yorumlarının CS'den fazla olduğunu fark edeceksin. Teşekkür ederim iyi geceler.
Dostum adamların amacı hile engellemek değil ki zaten , izin vermek. Millet oyuna bağımlı. Banlayalım , para verip yeniden alırlar bol bol para kazanırız. Hileyi yapanlar cebini dolduruyor anlaşıyor valveyle. Paralı hileler var premium. Oyunda allaha headshot atın banı en az 1 ay sonra yersiniz . Sistem yakalayamaz. O 1 ayda adam hesabı kasıp parasını çoktan çıkarır zaten. Banlanırsa yeni hesabı alır hileye devamke. Valve ne yapıyor ? Banlananlara tekrar oyun aldırıyor cebini dolduruyor işine geliyor. Şimdi bir insan böyle haksız adaletsiz bir oyunu neden oynar ? Bak sinir oldum şimdi hile yükleyip girecem cs ye 1 dkBunlar overwatch yiyor sonra vac ban'a dönüşüyor. Tabii ki ezglobali savunmuyorum ama valve bu dandik hileyi bile tespit edemiyor.
Oyunun firmasını ban yediğin için nasıl dava edeceksin mcskillet boşuna mı intihar etti?
Biz buna büyümek diyoruz dostum. Hangimizin 5-20 yıllık oyun deneyimi yok ki? Lakin hayat cs go dan ibaret değil. Onu geçtim oyun camiası bile cs go dan ibaret değil. Half life, source, 1.5, 1.6 ne yıllar verdik.Yaklaşık 6 senedir oynadığım oyun ve hayatımı mahvetti. Yaklaşık 10K'lık envanterim ve yatırım yaptığım hesap ban yedi. Şimdi 2. hesap açtım onda da yaklaşık 1'k'ya yakın envanterim var sinir krizleri depresyon her şeyi yaşattı bana, bu oyuna başladığımda 12 yaşındaydım şimdi 17 yaşındayım. Hayatımdan en çok nefret ettiğim ama aynı zamanda en çok mutlu olduğum zamanlardan biriydi. Bu konuyu da içimi dökmek için açtım, umarım sorun olmaz.
Trafikte 300kmh hızla emniyet kemeri esp olmadan sürmek trafik kazasıysa trafik kazasından öldü. Herif suicide by 1 million dollar car accident yaptı öyle gitti. He birde ters şeritte yaptı bunları.Hocam trafik kazasında ölmemiş miydi?
Evet hocam haklısınız kendimde kullanıyorum oradan biliyorum. Şuan overwatch'te rahat rahat oynuyoruz. Ban yeme falan yok hızlı hızlı Rank atlıyoruz. Valve engellemediği sürece hileyle devam.Ayrıca oyun dengesiz bir oyun. Ak 47 ile m4 silahının fiyatı ve hasarı eşit değil. Birisi daha güçlü ve daha ucuz. Ak47 mesela)
Dostum adamların amacı hile engellemek değil ki zaten , izin vermek. Millet oyuna bağımlı. Banlayalım , para verip yeniden alırlar bol bol para kazanırız. Hileyi yapanlar cebini dolduruyor anlaşıyor valveyle. Paralı hileler var premium. Oyunda allaha headshot atın banı en az 1 ay sonra yersiniz . Sistem yakalayamaz. O 1 ayda adam hesabı kasıp parasını çoktan çıkarır zaten. Banlanırsa yeni hesabı alır hileye devamke. Valve ne yapıyor ? Banlananlara tekrar oyun aldırıyor cebini dolduruyor işine geliyor. Şimdi bir insan böyle haksız adaletsiz bir oyunu neden oynar ? Bak sinir oldum şimdi hile yükleyip girecem cs ye 1 dk
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.