İlk 2018 başı gibi geldi bu güven faktörü muhabbeti yanlış hatırlamıyorsam, onun öncesinde hileler zaten azdı, 21 seviye üstüne çıkan keyifli keyifli oynardı oyununu. Sonra bu sistem gelince insanlar çelişkiye girdi çünkü o zamanlar 2 ayrı maç başlatma sistemi vardı ya seçkin ya da güven faktörü ile arama sistemi kaldırılalı bayağı oldu ama. O günden sonra çok fazla reportbot türedi, karşısındaki hile, smurf veya rank kasmayan iyi bir oyuncu artık ne olursa 5 report atıp reportbota eklediklerinde kırmızı faktör olmaya başladı. Gerçekten çok iyi bir oyuncunun MM Global-Supreme altında kolay kolay yeşil faktör görmesi çok zor artık, kafadan hile deniliyor.
Valorant çıktığından beri zaten oyunun oyuncu kalitesi çok geriledi, eski o tryhard güzel günler herkesin focus olduğu günler geride kaldı, oyun ücretsiz olduktan sonra hileler, Valorant çıktıktan sonra troller çok artış gösterdi. Geçen FACEIT maçına girdim ortalama elo 2000 sözde herkes 10 level ya
yürümeyi bilmeyen adamlarla oyun atmışım gibi hissettim. Gerçekten CS:GO'nun gidişat hiç ama hiç iyi değil, bir kere madalya ve 1000 saat yoksa yeşil faktörü unutun, en fazla sarı
Nasıl sistem ama ha süper değil mi?
Artık Source2 mi getiriyorlar, VAC dalgası mı yapıyorlar aynı IP'den birden fazla CS:GO hesabına erişim mi yaptırmıyorlar Güven Faktörü sistemini mi yapılandırıyorlar bilmiyorum ama ciddi bir hamle gelmesi lazım Valve'den. Oyuncular Valorant'tan da bıkıyor, CS'ye geçen çok zaten ben orada Yücelik 3 olmama rağmen oyundan nefret ediyorum strafe mantığı CS'den çok daha kötü oyun yeni başlayanlar soğumasın diye recoil eklemeye zahmet etmediler vaktiyle Gold'da tek yiyorum Immortal'da tek yiyorum konu Valorant değil ama demeye çalıştığım insanlar soğuyor videolarda görüyorum Valorant hileler çok arttı diye herkes affedersiniz zırlıyor oyun yeni çıktı hileler daha artış göstermedi diye CS'ye rekabet gösterdiler AC konusunda şimdi çevremde de geri dönen çok insan var.
Size tavsiyem, POV izleyin oyunculuğunuzu geliştirin ve FACEIT kasın. Rekabetçiden bir cacık olmazsınız, siyah rank sadece ego tatminidir.
100 maçtan sonra FACEIT smurfler azalıyor 200 maçı keçince karşınıza da yüksek maçlı insanlar geliyor daha rahat smurfsuz ve az hileli maçlar dönüyor şu an CS sadece topluluk ve FACEIT için oynanır (bana göre).