T Tostcumahmutq Decapat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #1 Sadakat rozetli hesap almak istiyorum. Mantıklı mı?
gamesense Kilopat Katılım 5 Kasım 2016 Mesajlar 375 Çözümler 2 Yer USA 18 Ağustos 2022 #11 Wetttt dedi: Çok fazla dolandırıcılık muhabbetleri var hocam. Çalıntı Rus hesaplarını Rus sitelerinden alıp Türk hesabı diye satıyorlar 2 hafta sonra hesap geri alınıyor eğer gerçek ilk mailli varsa alınır yoksa hiç girmeyin pişman olursunuz. Genişletmek için tıkla... İlk mail olması bişey değiştirmiyor hesapları ilk kredi kartı bilgileri ile geri çekebiliyorsunuz. Artı 0 Eksi
Wetttt dedi: Çok fazla dolandırıcılık muhabbetleri var hocam. Çalıntı Rus hesaplarını Rus sitelerinden alıp Türk hesabı diye satıyorlar 2 hafta sonra hesap geri alınıyor eğer gerçek ilk mailli varsa alınır yoksa hiç girmeyin pişman olursunuz. Genişletmek için tıkla... İlk mail olması bişey değiştirmiyor hesapları ilk kredi kartı bilgileri ile geri çekebiliyorsunuz.
GGRAVE Kilopat Katılım 4 Nisan 2019 Mesajlar 856 Çözümler 2 18 Ağustos 2022 #12 Satıcı ve hesabı iyi seçmelisiniz şansınız bayağı bir olmalı yani, geri alınma durumu, VAC yeme durumu vs vs herşey. Artı 0 Eksi
Satıcı ve hesabı iyi seçmelisiniz şansınız bayağı bir olmalı yani, geri alınma durumu, VAC yeme durumu vs vs herşey.
Grandfather Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.111 Çözümler 3 Yer Beylikdüzü/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Baterist 18 Ağustos 2022 #13 Tostcumahmutq dedi: Sadakat rozetli hesap almak istiyorum. Mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Kanka tabii ki en başta o senin kararındır. Ama bana sorsan ben almam. Mantıksız. Kendi hesabını açıp kendin kasman bence daha iyi olur. Artı 0 Eksi
Tostcumahmutq dedi: Sadakat rozetli hesap almak istiyorum. Mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Kanka tabii ki en başta o senin kararındır. Ama bana sorsan ben almam. Mantıksız. Kendi hesabını açıp kendin kasman bence daha iyi olur.
4 455146 Kilopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 6.098 Makaleler 1 Çözümler 60 18 Ağustos 2022 #14 Grandfather dedi: Kanka tabii ki en başta o senin kararındır. Ama bana sorsan ben almam. Mantıksız. Kendi hesabını açıp kendin kasman bence daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Sadakat rozetini nasıl kasacak acaba? Artı 0 Eksi
Grandfather dedi: Kanka tabii ki en başta o senin kararındır. Ama bana sorsan ben almam. Mantıksız. Kendi hesabını açıp kendin kasman bence daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Sadakat rozetini nasıl kasacak acaba?
KS KS T Tostcumahmutq Decapat Katılım 22 Eylül 2021 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ağustos 2022 #15 Keşke 24 TL iken alsaydım yanıtlarınız için sağ olun Artı 0 Eksi