CS:GO Hile kullanmadığım halde ban yer miyim?

Yani, hile olmadığımı şu anda tam 5 buçuk saat oldu aim kasıyorum, böyle mi söyleyeyim. Elimde kanıt yok sonuçta buradaki insanların bana güvenebileceğinden başka da yapabileceğim birşey yok. Profil resminizi çekip atın DM bitsin gireriz 1 el .
MM'de harcanıyorsun derken faceitte de kolay benim için 10lvl'ler çerez geliyor aynı durum orası için de geçerli.

Son düzenleme:
Bence ban yemezsin, ben oyunu ilk indirdigimde bir şey bilmeden öylesine oynayarak yaklaşık 50 maçta 0 win falan almıştım. Öylesine boş boş geziyordum falan. O zaman küçüktüm Sonra aynı hesapla CS oynamaya başladım, günde 8+ saat oynayarak hep aim kastım, 2 ayda 1000 saat yaptım ama hep Silver kaldım. Bütün maçlar kazanıyorum arka arkaya 20-30 win oluyordu ve hep 1. oluyordum ama bir süre sonra sıkılıp bıraktım. Rank değişmiyor bir türlü. 30/30 maç kazanıyorum, ortalama 25-35 kill alıyorum yine atlamıyorum rank.

Son düzenleyen: Moderatör:
Overwatch onayından geçen kullanıcılar VACnet incelemesine koyuluyor. Yapay zeka belirliyor kısacası hile olup olmadığınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…