CS:GO hileci tayfa

Gidip paraya kıyıp Prime aldığımdan beri bir tane bile hileyle karşılaşmadım, karşıma gelen herkes pahalı skinlerle oynayan, düzgün steam profili olan insanlardı. Sanırım ben şanslıyım.
Rankınız düşükse hile gelmemesi normal. DMG-Global aralığında hileler tur atıyor.

Gidip paraya kıyıp Prime aldığımdan beri bir tane bile hileyle karşılaşmadım, karşıma gelen herkes pahalı skinlerle oynayan, düzgün steam profili olan insanlardı. Sanırım ben şanslıyım.
Bence de şanslısın. Bana 5 maçta 1 kesin geliyor. Karşıda 4 tane 5. Yıl madalyası olan var 5. 23 seviye. Benim Steam hesabı oyun dolu karşıdaki adamda sadece CS:GO 0 lvl hesap var.

Aynen CS:GO çöp, oynanmaz bir oyundur (!). CS:GO hayranlığı yapmıyorum ama şu anda yine en çok oynanan oyunlardan birisi durumunda. Bun F2P olmasının etkisi var ancak yine de her türlü oynatıyor kendisini.

x1x1x.PNG

Neredeyse her çevrimiçi oyunda hile vardır. Yani sizin mantığınıza bakacak olursak her çevrimiçi oyun kötü? Oyunda çok hile olduğu doğrudur fakat oyunu çöp yapmaz.
Oyunda diğer oyunlardan daha çok hile varsa, senelerdir bu şekilde ise ve yapımcıları bu oyundan para kazanmak için canını dişine takıyorken hile sistemi için kaba etlerini kaldırmıyorlarsa, şirketi de çöp yapar oyunu da.

Oyunda diğer oyunlardan daha çok hile varsa, senelerdir bu şekilde ise ve yapımcıları bu oyundan para kazanmak için canını dişine takıyorken hile sistemi için kaba etlerini kaldırmıyorlarsa, şirketi de çöp yapar oyunu da.
Yani hile için kocaman Half-Life oyunları çöp oluyor değil mi? Anladım. Eğer şirket çöpse boşuna bölgesel fiyatlandırma yapıyorlar :)

Bir iki arkadaş da paraya kıy l.e hesap al falan demişti lakin 4 senelik hesabım başka bir hesaba değişmektense kendim oynamayı yeğliyorum. Oyunu 24 lira olduğu dönemde 12TL indirime girdiğinde almıştım yani halihazırda seçkin hesap durumundayım. Yeşil Faktör bildiğim kadarıyla hile oynayanlarla daha az karşılaşmayı sağlıyormuş, 10 lira 20 lira verip güven faktörümü yükselterek yeşil faktör almayı deneyeceğim sanırım.
Yani hile için kocaman Half-Life oyunları çöp oluyor değil mi? Anladım. Eğer şirket çöpse boşuna bölgesel fiyatlandırma yapıyorlar :)
Half-Life oyunları ayrı, CS oyunları ayrı. Şirketin çöp olması ayrı, şirketin yaptığı tüm oyunların çöp olması ayrı. Sizin baktığınız şekilde bakacak olursak konuya, benim kurduğum cümle yüzünden Portal oyunlarına bile çöp demiş sayarsınız beni. Gayet açık ve net söyledim başka yerlere çekmeye gerek yok sözlerimi.

Valve'dan bahsediyoruz. Tüm şirketler gibi o da doğası gereği para kazanmayı amaçlayan bir topluluk. Bölgesel fiyatlandırmayı babalarının hayrına veya açık gönüllülüklerinden "dur ya şu Türkiye'dekiler de şimdi paraları yetmez de alamaz üzülürler, şunlara da bölgesel fiyatlandırma yapalım" gibi bir mantıkla yapmıyorlar. Küresel çapta milyonlarca kişinin oynadığı bir oyunda bölgesel fiyatlandırmayı yapmak zorundalar ki hem küresel çapta kalabilsin hemde cebine 10 değil 1000 girsin.
Aynen CS:GO çöp, oynanmaz bir oyundur (!). CS:GO hayranlığı yapmıyorum ama şu anda yine en çok oynanan oyunlardan birisi durumunda. Bun F2P olmasının etkisi var ancak yine de her türlü oynatıyor kendisini.

Eki Görüntüle 859723
Kitlesinin miktarı oyunun çöp olup olmadığını belirleyen unsur olsa, çıktığı dönemde zirveye oynayıp sonra çöken oyunlar en başta mükemmel sonra çöp oyunlar mı oluyorlar? Örneğin Apex, Fortnite, Pubg, adını tam hatırlamıyorum lakin çok hoş bir Battle Royale oyunu vardı F2P bir oyundu. Grappling Hook gibi ekipmanlar seçebiliyorduk. Onun dışında Escape from Tarkov, Rocket League vb. onlarca oyun sayılabilir bu şekilde. Çıktığı dönem zirveye oynadı yayıncılar youtuber'lar herkes yapıştı içeriğini yaptı, sonrasında yine oyuncusu tükendi bu oyunlar artık çöp mü sizce?

Kendisini her türlü oynatıyor olmasının sebebi CS:GO olması. Bende gidip onlarca gerek online gerek hikayeli oyun oynadım, dönüp dolaşıp yine ya CS 1.6, ya CS:GO oynuyorum. Çünkü bu oyun 1.6 nesli için oyun dünyasına giriş niteliği taşıyordu yeri de 1.6 yüzünden bu kadar kıymetli "bizim nesil" için. Yeni yetmeler de bu oyunu gündem yapan E-spordan meme'lere kadar onca şeyin içerisinden denk gelip oynuyor. Yoksa şurada 2 sene önce Dust 2'de 15-Agency'de 2 dakika maç bulma süresi gösteren oyun şimdi Dust 2'de 6, Agency'de 20 dakika gösteriyorsa oyuncusu azalıyordur muhtemelen onun da sonu çok uzak değil.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı