CS:GO hileleri nasıl engellenemiyor?

Valve istese yapamayacağı bir şey yok da yıllardır umursamıyor hile olaylarını. Ama cs2'de halledecekler tabi ki.

Cs2 de çözecekler diyenleri görünce gülesim geliyo cs1'i halledemeyen cs2'yi sittinsene halledemez oyun en fazla 2 ay temiz kalır sonra yine aynı bıraktım kurtuldum

Hile açan ban yer sonradan zaten illa, denendi onaylandı.

Arkadaşım ben ''Bence bu hile yaav!'' tarzında hilelerden bahsetmiyorum. Baya görüş hilesi yani. Nasıl anlatayım sana adam kimin nereden çıkacağını salisesine göre ses kasmadan bilebiliyor. Ve 1-2 kez değil tüm raunt boyunca. Dust2 de kapı arkasına geçip bekliyorum hep kafa atıyor sniper ile Pustuğum yere görüş açısı olmadan sıkarak geliyor ve ne hikmetse her seferinde pustuğum yere ateş ediyor ben adamı fark etmeden kapalı mekanda. Ne hikmetse keleşle 5 saniyede 4 kil alıyor ve hepsi de tam kafadan Yani ben küçük bir çocuktan tut pro bir cs oyuncusunun farkedebileceği BARİZ hilelerden bahsediyorum.

Hileyi engellemek istediklerini kim soyledi?
Farz etki hileleri banladilar ne olacak adam tekrar bir sekilde giriyor?

Ben bu oynu 20 senedir belki oynuyorum eger hile banlanicaksa adamin direk PC sinin misal harddiskine ya da ekeankarti islemci tarzi yerlerinin kimligi var ona atmalari lazim unuttum simdi onun bir adi vardi. Adamin PC'ye ya da boyle Ethernet karta falan ban atiyordun adam bir daha sittin sene o PC ile CS'ye giremiyordu.

Obur turlu IP ban falan ariyorlar adam modem reset tekrar hoppala oyunda. At bakalim PC cihazlarinin kimligine ban bir daha hile oluyor mu?

Dipnot sadece steam a degil dedigim gibi her cihazin bi id kimligi var. Ona yaptiricaksin gitsin mahalle maci yapsin cs ye girmesin veled

Reis çok sinirli

Valve'nin yapılan bu hilelerle bağlantısı olmadığını mı düşünüyorsunuz çok güzel bir pazar payı var bu noktada yüzeysel ilgileniyor gibi görünüyorlar ama valve'ninde işine geliyor bu iş çünkü işin içinde çok büyük paralar dönüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…