CS:GO hileleri nasıl engellenemiyor?

Yahu arkadaş 2 el atayım dedim girdim.
3 raunt oynadım 4 tane aktif biçimde hile yakaladım bu kadar da olmaz ama artık ya!
Ya adamlar utanmadan rahat rahat hile kullanabiliyorlar.
Ya benim anlayamadığım şu CS:GO gibi bir oyundaki hileleri nasıl engelleyemiyorlar?
Oyun tarihlerinde bunun çok örnekleri var, hilecilerle mükemmel düzeyde mücadele edenler var ne bileyim bir şeyler yapılabilir.
Yani eğer sen 1 maçta 2-3 hileciyle bizim karşılaşmamıza neden olacak bir oyun yapıyorsan yapma arkadaşım!
Yeter ulan! Zordur, şöyledir böyledir bana ne!
Sadece ben bile 200'e yakın hileci reportladım ve bunlar hakkında bir şey yapıldığına inanmıyorum.
Tek kişi olarak tepkimi duyurmak istiyorum. Steam'de oyuna eksi verdim ve İngilizce çok hile olduğunu söyledim.
Başka ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
3 raunt oynadım 4 tane aktif biçimde hile yakaladım bu kadar da olmaz ama artık ya!
Ya benim anlayamadığım şu CS:GO gibi bir oyundaki hileleri nasıl engelleyemiyorlar?
Oyun tarihlerinde bunun çok örnekleri var, hilecilerle mükemmel düzeyde mücadele edenler var ne bileyim bir şeyler yapılabilir.
Yani eğer sen 1 maçta 2-3 hileciyle bizim karşılaşmamıza neden olacak bir oyun yapıyorsan yapma arkadaşım!
Sadece ben bile 200'e yakın hileci reportladım ve bunlar hakkında bir şey yapıldığına inanmıyorum.
Tek kişi olarak tepkimi duyurmak istiyorum. Steam'de oyuna eksi verdim ve İngilizce çok hile olduğunu söyledim.
Başka ne yapabilirim?

Kanka, ben de çok yaşıyorum. Bunun önüne geçilmesini istiyorsan seçkin hesap alman lazım. Hileleri oldukça azaltıyor. Zaten CS açıkladı, CS2'ye kadar hile sistemiyle uğraşmayacağız diye.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başka yapacak birşey yok. Overwatch müfettişi olabilirsin. Belirli bir rank üzerine otomatik açılıyordu eğer değişmediyse. Cs2 gelince bunların düzeleceğine inanıyoruz hocam yeni Anti Cheat sistemi gelecek.
Hile olduğunu nasıl anlıyorsunuz ben oyuna girdiğimde 2 saniye de ölebiliyorum karşıdaki oyuncunun hile yapıp yapmadığı nasıl anlaşılıyor.

Başka ne yapabilirim?

Başka yapılacak bir durum yok. Şahsen ben hile ile karşılaşmadım. Ancak zaten oyunu eylül ayında hesaba ekleyip indirmiştim. Ve o zamandan beridir oynamadım. O zamanlar da PUBG bıraktım vs diye indirmiştim. Bir süredir PUBG de girmiyorum. Tatilden falan sonra tekrardan birkaç el atmak lazım CS. GO'da :D

Çoğu CS:GO oyuncusu oyunu oynayamıyor ve oyunu yıllarca oynayıp ustalaşan kişilerle karşılaşınca “skill-based matchmaking” sistemi tam oturmadığı için bu 80%i bu oyunculara hile diyor. Aslında o kadar da hile yok, oynayamayan var.
Aslında oldukcada fazla var güven faktörün yerlerdeyse her maç 1 tane geliyor en az karşına. Benim arkadaşımın düşükdü ve girelim demiştik bismillah bir çıksaydık durumu yaşadık nerdeyse her girdiğimiz maç. Rank ve güven faktörünün baya önemi var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı