CS:GO için 1280x960 ayarı nasıl kullanılır?

Player7

Yoctopat
Sanırım monitörüm bu çözünürlüğü desteklemiyor. Özel çözünürlük yapmak istemiyorum çünkü uygun olsaydı direkt uygun olurdu zaten, AMD işlemci. Bu çözünürlük için yeni monitör alınır mı sizce? Ama alacağım monitörün de 1280x960 desteklediğini nasıl öğreneceğim bilmiyorum. Şu an kullandığım: AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming monitör.
Sırf bu çözünürlük için sizce hem 165Hz'yi bırakıp 240Hz'ye, hem de 1024x768 yerine 1280x960'a geçmek için değiştirmeye gerek var mı sizce? CS2 geliyor ve bayağı güzel olacak gibi duruyor.

Siz CS:GO'da bu çözünürlüğü nasıl kullanıyorsunuz?

Monitör çözünürlük desteklemiyor diye bir olay yok. Özel çözünürlükle yapabildiğiniz tüm çözünürlükleri destekler monitör. Bunun için yeni almak aşırı saçma bir şey.

1920x1080p neden kullanmıyorsunuz?
(Meraktan soruyorum)

(Meraktan soruyorum)
CS:GO'da iyi oyuncular çoğunlukla düşük çözünürlük oynuyor diye biliyorum. Bu sonuçta hikaye oyunu değil, rekabetçi oyun.

Peki çözünürlüğü özel ayarlarsam eğer, oyundayken ALT+TAB yaptığımda kötü görüntü olmaz mı?

Kötü görüntü asla ve asla olmaz. Sadece bazı cihazlarda ALT+TAB atarken özel çözünürlük olduğu için 1 saniye siyah ekran oluyor, mesela bende oluyor bu.

Oyun oynadığınız esnada masaüstü çözünürlüğüde aynı çözünürlükle değişmiş oluyor eğer görüntü bulanık diyorsanız 1280x1024 de deneyebilirsiniz biraz daha kaliteli en azından.

(Meraktan soruyorum)

4:3 yapıp genişletilmiş ekran yapınca rakipler 16:9 a kadar daha büyük gözüküyor ve mermiler daha iyi gidiyor, hem FPS artışı sağlıyor, 1920 1080 güzel gözükür fakat taktiksel değil hikayeli oyunlarda oynanmalı FPS oyunlarında daha başka olur

Arkadaşlar son bir şey daha soracağım yapmadan önce. Şimdi özel çözünürlük olarak ayarlayacağım ya. Hani oyunda ayarlardan direkt 4:3 yapıp 1024x768 yapıyoruz ya, sonra böyle olunca yanlar siyah oluyor ve bunu da AMD ayarlarından tam ekran yapıp kapatıyorum genişletiyorum. Görüntü gayet güzel sıkıntı yok oyunda.

Böyle özel çözünürlük yapınca da(1280x960) 1024x768 genişletilmiş gibi bunda da görüntü güzel olur değil mi? Sonuçta oyun içerisinde ayarlardan direkt yapmak değil de özel yapacağımız için oyunda kalite açısından 1024x768'den daha kötü olmaz değil mi?

@Olga666 @Ergün Plak @SasiranKedi @627848

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…