H Hemera Femtopat Katılım 16 Ağustos 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2022 #1 Merhaba Corsair Void Elite aldım fakat iCUE'de EQ ayarı nasıl olmalı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? CS:GO oynuyorum.
Merhaba Corsair Void Elite aldım fakat iCUE'de EQ ayarı nasıl olmalı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? CS:GO oynuyorum.
Cristo20 Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.141 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Eylül 2022 #2 Hemera dedi: Merhaba Corsair Void Elite aldım fakat ICUE'de EQ ayarı nasıl olmalı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? CS:GO oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Ben CS:GO değil de PUBG için kullanıyorum kendi FPS ayarı gayet iyi birçok ayar denedim geri hep o ayara döndüm.
Hemera dedi: Merhaba Corsair Void Elite aldım fakat ICUE'de EQ ayarı nasıl olmalı bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? CS:GO oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Ben CS:GO değil de PUBG için kullanıyorum kendi FPS ayarı gayet iyi birçok ayar denedim geri hep o ayara döndüm.