CS:GO için kulaklık - Hyperx Cloud 2 Vs Corsair Void Pro

Merhaba,
CS:GO için kulaklık alacağım fakat iki model arasında aşırı kararsız kaldım, hangisini almalıyım ? Hangisinden daha iyi performans alırım?
Not: Yüksek ses müzik dinlemeyi seviyorum.

Corsair'in bu modelini hiç duymadım o yüzden bu model hakkında yorum yapmayacağım. HyperX'e gelirsek, çoğu CS:GO oyuncusu bunu kullanıyor zaten çünkü adamların yerini çok kolay saptayabiliyorsun. Böylelikle 1-0 önde başlıyorsun bile. Benim tercihim Hyper X'den yana. Ses kalitesi olarak da çok başarılı bence. Müziğe gelirsek bence ikisi de müzik dinlemek için kulaklılar değil ama tabii ki de dinlersin. Eğer müzik dinleyeceksen Sennheiser markasını öneririm. Karar senin.

Daha önce bu forumda HyperX Cloud 2'nin sponsorluklar sebebiyle profesyonel oyuncularca bu kadar sık kullanıldığını okumuştum. Gördüğüm insanların çoğu Void Pro'nun daha üst düzey bir kulaklık olduğunu söylüyordu. Ben de Void Pro aldım. Uzunca bir süredir kullanıyorum ve gayet memnunum. Ses kasma konusunda tahminimden çok daha iyi iş çıkartıyor.

Şahsen ben HyperX Cloud 2 kullanıyorum ve gayet memnunum müzik yada oyunlarda gayet
iyi sesler alıyorum. Ayrıca sesi %100 yapıp kulaklık kafamda değilken müzik bile dinliyorum.

CS:GO rankınız nedir peki hocam ve müzikte nasıl ?
Hocam aşağıdaki arkadaşın da söylediği sponsorluk yüzünden bir çok oyuncu Hyperx Cloud 2 kullanıyor. Ama yine de performans olarak iyi bir kulaklık fakat Void Pro modelini duymamanıza şaşırdım.

Son düzenleme:

Tabi ki de sponsorluk var ona bir şey demiyorum ama tutupta TRY hard global maçta kötü kulaklıkla oynayacak değiller ya elbet çıkarırlar bir süre sonra.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…