CS:GO İçin Sistem Önerisi

Bilgisayarımı satayım sana? Ben de CS:GO oynuyorum. Kendi ayarlarımda 90-100FPS arası oynuyorum. SAMP'yi zaten hayde hayde açar (Çok eski bilgisayarımda bile sorunsuz oynardım zamanında ondan diyorum) İlgilenirsen konuşabiliriz [emoji4]
Hayır teşekkür ederim. Kendim toplamak istiyorum

SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ryzen tabanlı sıfır sistem dizmeni öneririm eski bir sisteme neden para dökesin ? En azından Ryzen sistemler geliştirilebilir.
Geliştirmeye bence gerek yok tabi 240 hertz veya 4k oyunlar oynamıyacaksa. GTX 1050 mesela benim herşeyimi karşılıyor. En az 5 sene idare ederim ben böyle bir bilgisayar ile.
Ryzen sistem yaparsan da biraz pahalıya kaçıyor. 2 katı para vermiş oluyorsun daha da düşük performanslı bir bilgisayara. Atıyorum R5 2400G kullandın, vega 11 gpusu var bu işlemcinin. Benim dediğim türlü ise en fazla 1600 tl eder, 2. El ama gayet iyi bir bilgisayar toplanıyor. Düşün 1600 liraya bilgisayar alıyorsun, içinde Gtx 1050, 8 gb ram, gtx 970'i besleyen bir işlemci alıyorsun. Ama senin dediğin gibi alırsa, sadece yeni bilgisayar alıyor ve 2000 lira veriyosun, CS:GO da 100 fps veriyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de upgrade şansı var. Zaten iyi bir bilgisayar aldıktan sonra yükseltmeye gerek yok. Mesela GTX 1060'ın Ryzen 1500x in mi var? Bence bunu upgrade etmeye hiç gerek yok. Ben GT1030 performansında bir bilgisayara 2000 TL vermem.

Cs go için bir sistem toplanıyorsa bu sistemde intel işlemci olmak zorundadır. Şu an mobildeyim daha sonra pc ye geçince yaparım bir sistem.
Neden Intel olmak zorunda? Öyle bir şey yok. G4600 ve R7 240 fiyatına R3 2200G varken gidip Intel mi tercih edilecek? Arkadaş minimum fiyat yani F/P demiş. F/P = Ryzen demek şu anda.

Neden Intel olmak zorunda? Öyle bir şey yok. G4600 ve R7 240 fiyatına R3 2200G varken gidip Intel mi tercih edilecek? Arkadaş minimum fiyat yani F/P demiş. F/P = Ryzen demek şu anda.
Şu an fiyat performans için 2. el bir bilgisayar alması daha mantıklı. Yazdıklarımı okuyun.

Dostlar 2. El de olur. Yani illa 0 olacak diye bir şey yok

SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dolar 4 TL oldu derken Ekran kartı aşırı pahalandı. Şuanlık sistem alınmaz. illede alıcam dersen 0 olarak Ryzen APU sisteme yönelmelisin 2541 TL oldu
sistem.JPG

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı