CS:GO İçin Sistem Önerisi

Peki bu nasıl?
Gigabyte Ga-945gcm-es2l(oc) Anakart + Core 2duo E8400 3.0ghz 6mb Işlemci + 2gb Kingston Orjinal Ram GittiGidiyor'da 337955898

Aşırı ucuz ama ne eksik anlamadım.

SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ekran kartını besleyemez diyorum. Beslese bile kötü işlemci olduğu için az fps alırsın. Tekrar tekrar söylüyorum. Sana topladığım bilgisayar gayet mantıklı. Anakartın DDR2, sana toplayacağım DDR3 ama gayet yeterli. Hem en fazla 4 GB ram destekliyor. Bi üstteki yazdığımı dikkatli oku
Nasıl anladığını soylersen bende ona göre bakarım.

SM-G532F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ama x3430 darboğaz yapıyor. Youtube'de videoları var.

CS:GO grafik kartına saldırmıyor. PUBG'de Very Low 1080p'de besliyor:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

CS:GO grafik kartına saldırmıyor. PUBG'de Very Low 1080p'de besliyor:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kusura bakma. Ben sadece Assasin's Creed Origins'e bakarak yorum yaptım. Orada CPU Kullanımı %100 oluyordu bazen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güncelleyelim.

Tahmini Teslimat Zamanı

Akasa Ak-cc4009ep01 Venom Pico İşlemci Soğutucusu - n11.com

WD Blue 1TB 7200RPM Sata 3.0 64Mb 3,5" Sabit Disk (WD10EZEX) Fiyatı

MSI NVIDIA GeForce GTX 1050 AERO ITX 2G OCV1 2GB 128 bit Fiyatı

High Power 400W 80+ Bronze Kırmızı Fanlı Güç Kaynağı Fiyatı

Power Boost Royal Serisi VK-G1008S 3x12 cm Mavi Led Fanlı Fiyatı (Kasayı kendi zevkine göre seçebilirsin.)

G.SKILL Value 4GB 1333MHz DDR3 Ram (F3-1333C9S-4GNS) Fiyatı (Gene bundan 2 adet alacaksın.)

Bu anakart 0 ama sadece markası belli değil. Overclock bile yapılıyor. 4 Adet Bellek slotu var.
Afox IH55-MA Intel LGA1156 H55 DDR3 MicroATX Anakart Fiyatı

Ama bunun markası belli, ikinci el bir anakart. Overclocok yapılıyor mu bilmiyorum ama bunun da 4 adet bellek slotu var.
Tahmini Teslimat Zamanı

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı