CS:GO İçin Sistem Önerisi

CoolName

Kilopat
Daha fazla  
İşlemci, anakart ve ekran kartı önerisi verir misiniz?
CS:GO ve SAMP falan oynamak istiyorum.

Not: Hepsi 0 olmak zorunda değil. Temiz olduğunu düşündüğünüz 2.el ise sorun olmaz.
Minimum fiyat ile almak istiyorum. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
En minimum gereksinimle;

İşlemci: Intel Core 2 Duo E6600 / AMD Phenom X3 8750 veya benzeri işlemci türü

RAM: 1 GB

İşletim Sistemi: Windows XP - Windows Vista - Windows 7 - Windows 8 - Windows 10

Boş Alan: Minimum diskte yer alması gereken boş alan 7 GB olmalıdır.

DirectX Sürümü: DirectX 9.0

Ekran Kartı: Nvidia GeForce GT 420 ve üstü

Önerilen gereksinimler;

İşlemci: Intel Pentium Dual Core E5700 3.0 GHz veya AMD Phenom 8750 işlemci

RAM: 2 GB

İşletim Sistemi: Windows 7 32 / 64 Bit

Boş Alan: 7.6 GB

şeklindedir.

Bilgisayarımı satayım sana? Ben de CS:GO oynuyorum. Kendi ayarlarımda 90-100FPS arası oynuyorum. SAMP'yi zaten hayde hayde açar (Çok eski bilgisayarımda bile sorunsuz oynardım zamanında ondan diyorum) İlgilenirsen konuşabiliriz 😊

2. El 1156 Pin veya 1155 pin gibi anakart ve işlemciler gibi parçalar oyunu gayet iyi oynatıyor. Benim bilgisayarımı aldığımda çok kötü falan diyorlardı. CS:GO da 720p de 20 fps zor görürsün diyorlardı.
Pc : i3 530, Geforce 9800GT, 4GB ram.
Ama aldığım en düşük fps, 80. Fortnitede en düşük ayarlarda (ekran çözünürlüğünü biraz arttırdım.) en az 40 fps alıyor o da. Yani 1000 Liralık bir 2. el bilgisayar ile rahatça oynuyabilirsin. İlerde de işlemciyi xeon x3440, ekran kartını gtx 1050, ramı 8 gb yapacağım. Yeni çıkan oyunları da en düşük ayarlarda rahatça oynayabileceğim. Yani ilerde 1060 gibi 1070 gibi uprgade yapmayacaksan böyle bir sistem sana gayet yeterli gelecektir emin ol. :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı