CS GO için yaşı 20 üstü takım arkadaşları arıyorum

yoldas07

Centipat
Selam herkese, CS GO yeni lobi sistemine geçince Türk lobi bulmak çok zor oldu o yüzden hep Single giriyorum, genelde troll, toxic, ya da yeteneksiz Ruslar geliyor rank yükselemiyorum şu an rankım Nova I, ama eskiden çift keleşe kadar yükselmiştim sonra 3-4 ay girmeyince beni Nova 3-4'lere attı. Sonra üstte yazdığım sebepler dolaysıyla Silver'lere kadar düştük, sonra düşe kalka yeniden Nova 1 oldum.
Rütbesi Nova 3-4 veya keleş olan, yaşı 20 üstü takım arkadaşları arıyorum...Genelde gece oynuyorum, gece 23 gibi girip bazen sabaha kadar takılıyorum. Yukarıda saydığım kriterlere uyan forumdaşlar ekleyin beni lütfen, şu Ruslardan kurtarın :)

Beni buradan ekleyin lütfen

https://steamcommunity.com/profiles/76561198360079984/

Son düzenleyen: Moderatör:
Nova-1'im ama kendi ligimden daha iyi oynuyorum ama sabit takım olmadığından öylesine yoldaş atıyorum şimdilik.

İmzamda topluluk var, bir çok kişi orada yorumlarda hesap linklerini paylaştı. Oradan bakabilirsin.

Sana tavsiyem solo girmeye devam et, mm Server Picker programı ile Rusya'yı yasakla rahat etmiş olursun.

Sağ ol tavsiyen için...Ama bende o dediğin program çalışmadı, pingler falan görünmüyor. Birkaç yerde okuduğuma göre CS GO yönetimi o programı engellemiş...Şu anda güncel olarak mm Server Picker programını kullanan var mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı