CS:GO IEM Rio 2022 Major güncellemesi ve Pick-Em tahminleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şu turnuva formatında BO1 oynanması çok saçma ya
Bana saçma gelmiyor açıkçası. BO1'in zevki ayrı oluyor. Faze gibi bir takımın 0-2 durumuna düşmesi veya diğer şampiyon adayı takımların, iddiası olmayan takımlara karşı BO1'de yenilmesi gibi şeyler turnuvayı daha zevkli bir hale getiriyor.

@Yszuf buradaki herkesin lafıyla kaldırmıştım TL'i. Tüh.
Dedik dedik de dinletemedik 😂
Yalnız NaVi, Vitality 1-2 oldu, FaZe kazanırsa onlar da 1-2 olacak. Çok değişik, Cloud9 tam istediğim gibi oynuyor 3-0 ile çıkarlarsa güzel olur.
Turnuva jetonunu alır almaz grafiti olarak Cloud9 grafitisi almıştım, kadroya çok sempatim var umarım final görürler.

Dedik dedik de dinletemedik 😂
Yalnız NaVi, Vitality 1-2 oldu, FaZe kazanırsa onlar da 1-2 olacak. Çok değişik, Cloud9 tam istediğim gibi oynuyor 3-0 ile çıkarlarsa güzel olur.
Turnuva jetonunu alır almaz grafiti olarak Cloud9 grafitisi almıştım, kadroya çok sempatim var umarım final görürler.
Boşuna senin pick-em'i direk kopyalamıyorum. Baba Vanga Metin çok yaşa. 😁😂

Bu işlerden pek anlamadığımı ve takip etmediğimi hep belirtiyorum. Ama seçtikleriniz bence çok mantıklıydı. Challengers Stage'deki oynayışlarıyla Legends Stage'deki oynayışları arasında dağlar kadar fark var.

Tutmasa bile ben fazlasıyla eğlendim buradaki sohbetimizden. Hepinizin eline sağlık. 🥰😁

Şurda Sprout yerine fnatic koyma hatasını yapmasam çok rahat bir şekilde tutturacaktım pickemleri... Liquid yerine Furia koyduğuma pişman değilim açıkçası BIG ile 2-0 maçı yapacaklar ve Furia'nın geçebileceğini düşünüyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı