Her türlü birbirleriyle yapacak takımlar. Spirit, NIP, Faze, Navi hepsi de 1-2 durumunda olacak gibi gözüküyor. Umarım geçebiliriz her şey C9'a bakıyor bence.Spirit'in kaybetmesi kötü oldu, son güne kaldık.
5'e yazacaktım düzenleyemedim xdÇok çok iyi oldu burdan 3-0'a daha rahat gidebiliriz.
Kazanacak.C9 çok şaşırttı turnuvayı bile kazanabilir.
Ben Fnatic'ten bir hamle daha bekliyorum işin gerçeği.Kazanacak.
Kalan maç sonuçlarının şu şekilde olması lazım.
Eki Görüntüle 1565210
Bu senaryoda Round 4'te BIG - Outsiders maçını BIG kazanırsa benim pick em de yatıyor çünkü son güne şöyle saçma bir eşleşme oluyor.
Eki Görüntüle 1565211
Her ihtimale baktım da BIG'in kesinlikle önce Furia maçını sonra da Outsiders maçını kaybetmesi lazım.
Liquid'in Heroic'i yendiği senaryoda da işimiz zora giriyor sanki.Her ihtimale baktım da BIG'in kesinlikle önce Furia maçını sonra da Outsiders maçını kaybetmesi lazım.
O senaryoda yine ihtimal var fakat BIG maç kazandığı an yatarız. Benim tahminim BIG buradan 2-3 görür.Liquid'in Heroic'i yendiği senaryoda da işimiz zora giriyor sanki.
Umarım böyle olur çok rahatlatır bizi.
Furia birazdan başlayacak olan maçta BIG'i yener diye düşünüyorum da yarın BIG- Outsiders eşleşmesi iki taraf için de çok yakın.Umarım böyle olur çok rahatlatır bizi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.