Çözüldü CS:GO indirdiğim haritada gerçek insanlarla nasıl oynarım?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

milenyum0

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Tekniker
Abone olup indirebildigim mapler varmış. Özellikle çocukluğumda oynadığım CS 1.6'daki mansion ve iceword haritalarını buldum. Bunlarla oynamak istediğimde botlarla açılıyor. Gerçek oyuncu bulamayız mı? Bu bölümlerin müptelası tek ben olamam herhalde.

Çözüm
Arkadaşlarını lobiye davet ettikten sonra mapi açıp arkadaşlarınla oynabilirsin(seninle beraber maksimum 5) veya bu maplerin internette indirme linki varsa kendine özel bir CS sunucusu kiralayıp topluluğa açabilirsin.
Arkadaşlarını lobiye davet ettikten sonra mapi açıp arkadaşlarınla oynabilirsin(seninle beraber maksimum 5) veya bu maplerin internette indirme linki varsa kendine özel bir CS sunucusu kiralayıp topluluğa açabilirsin.
Global eşleştirmede olmuyor yani. Anladım teşekkürler

Daha yeni oynuyorum, oyunda hiç arkadaşım da yok.

Global eşleştirmede olmuyor yani. Anladım teşekkürler.
Evet, maalesef.

Daha yeni oynuyorum, oyunda hiç arkadaşım da yok.
Genelde bazı discord topluluklarında/yayıncı sunucularında falan oyuncu arama kanalları oluyor.(twitch yayincilari vb.) Belki orada kafa dengi birisini ve o tarz mapleri seven birisini bulabilirsiniz. Denemekten zarar gelmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı