CS:GO indirilmiyor

arda307

Hectopat
Öncelikle selam, bilgisayarımı 2 senedir açmadım ve içinde CS:GO'nun 1 2 sene önceki versiyonu vardı.
Güncelleme istiyordu bende güncelledim ama sadece 11GB yükledi ve açılmadı. Silip yüklemeyi deneyeceğim ama onda da aynı şekil 11GB indiriyor. Gene aynı hatayı verir mi? Veya buna ne gibi çözüm bulabilirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
hatırlamıyorum ama steam güncellemeri doğru değil tarzı bir hata
Bilgisayarınızın özelliklerini yazabilir misiniz?
csgoda ekran kartım olmamasına ramen kasmıyor ama genede sistem özelliklerim ile alakalı olduğunu sanmıyorum ama yazayım
Intel(R) Pentium(R) CPU G3240 @ 3.10 GHz . 4,00 GB (kullanılabilir miktar: 3,87)
64 Bit İşletim Sistemi
Bilgisayarınızın özelliklerini yazabilir misiniz?
csgoda ekran kartım olmamasına ramen kasmıyor ama genede sistem özelliklerim ile alakalı olduğunu sanmıyorum ama yazayım
Intel(R) Pentium(R) CPU G3240 @ 3.10 GHz . 4,00 GB (kullanılabilir miktar: 3,87)
64 Bit İşletim Sistemi
Üstteki cevaplar işe yaramazsa CS:GO ve Steam'i silin. Sonra Steam'i baştan yükleyip CS:GO'yu bir daha indirin.
onu 4 kere yaptım işe yaramıyor şuan oyunu yeniden yüklüyorum 4 5 saatimi alıcak ondan sonra deneyeceğim...

yaptım ama olmuyor internetizi kontrol edin zırt bırt birşeyler
Öncelikle selam, bilgisayarımı 2 senedir açmadım ve içinde CS:GO'nun 1 2 sene önceki versiyonu vardı.
Güncelleme istiyordu bende güncelledim ama sadece 11GB yükledi ve açılmadı. Silip yüklemeyi deneyeceğim ama onda da aynı şekil 11GB indiriyor. Gene aynı hatayı verir mi? Veya buna ne gibi çözüm bulabilirim. Teşekkürler.
ÇÖZÜLDÜ DOSTLAR TEKRAR İNDİRDİM ŞUAN AÇILIYOR

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı