CS: GO internet olduğu halde bağlantı kesilmesi sorunu

FranKK

Kilopat
Daha fazla  
Internet olduğu halde CS GO'da ranked maça girdiğimde 1 dk sürmeden bağlantı kopuyor oyundan çıkıyorum giriyorum giriyor sonra tekrar aynısı böle tekrarlıyor. Tam bağlantı koptuğunda masaüstüne gelip google'ye giriyorum giriyor, bağlantı koptuğu anda ağ logosuna bakıyorum sorun yok.
PC'yi fabrika ayarlarına getirdiğimden CS GO'yu tekrar yükledim acaba dosyalarında bi hatamı var bi ayarlama mı yapmam lazım ? Ya da bu bağlantı problemi başladığından beri Chrome'da sitelere girerken arada 'Bu artık iflah olmaz' hatası geliyor. İnternetim yavaş ancak çok yavaş olsa oyun içi ping'imi etkilemez mi sadece?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetin çok yavaş olduğunda oyuna girer yüksek ping ile oynarsın ama çok çok yavaş olduğunda giremezsin. Ağ bağlantısı var gözükür ama aslında yoktur ara ara (5-10) saniyeliğine internetin kesilir ama sen anlamazsın. Sanıyorum oturduğun bölgede bir çalışma var. İnternet sağlayıcını arayıp onlardan tam bilgi edinebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…