CS:GO kasa düşmüyor

249873

Kilopat
Geçen hafta 1 tane kasa düştü yaklaşık 3 gündür aralıksız Idle serverlarda vs sürünüyorum. Bu haftanın kasası da düşmedi. 1 level atladım. Skin verdi ama 1 kasa vermiyor Dün sabahtan beri Idle serverlardayım gece de açık bıraktım. Önce ki hafta 2. kasa için çok zorladım. O da düşmedi.

Serverlarda sorun var gibi düşünüyorum ama millete düşüyor.

Geçen hafta 1 tane kasa düştü yaklaşık 3 gündür aralıksız idle serverlarda vs sürünüyorum. Bu haftanın kasası da düşmedi. 1 level atladım. Skin verdi ama 1 kasa vermiyor dün sabahtan beri idle serverlardayım gece de açık bıraktım. Önce ki hafta 2. kasa için çok zorladım. O da düşmedi.

Hocam haftada en az 1 kez düşmesi gerekiyor normalde. (7-9 gün arayla düşüyor sanırsam)
Kasa düştüğü halde idle falan kasıyorsanız verme ihtimali düşüyor genelde. Kasa düştükten sonra bir süre girmeyin tekrar girin kasa düşme ihtimali yüksek oluyor.

Geçen hafta 1 tane kasa düştü yaklaşık 3 gündür aralıksız Idle serverlarda vs sürünüyorum. Bu haftanın kasası da düşmedi. 1 level atladım. Skin verdi ama 1 kasa vermiyor Dün sabahtan beri Idle serverlardayım gece de açık bıraktım. Önce ki hafta 2. kasa için çok zorladım. O da düşmedi.

Haftada 2 kere drop düşüyor. Eğer level atlarsanız grafiti düşerse o hakkınızda gidiyor. Idle sunucularında çok vakit kaybetmeyin derim.

İdle serverda birşey düşmez. Ard arda uzun maç at. 4-5 maçta verir.

Kasa hakkı yenilendi mi çarşamba günü yenilencek diyorlardı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı