CS:GO kasa düşmüyor

Hocam çözüm bulabildiniz mi? Her hafta 2 kasa düşme hakkı oluyor çarşamba yenileniyor. Geçen hafta çarşamba 1 kasa düşürdüm o günden beri her gün neredeyse aralıksız deathmatch de dönüyorum arada ben oynuyorum yok düşmüyor. Arada girmemem veya rekabetçi falan mı atmam lazım veya rekabetçide şans daha mı fazla nedir?

Geçen hafta devrim kasası ve rüyalar kabuslar düşürerek 110 TL kazandım ondan önceki haftalar da güzel gidiyordu bu hafta aynı sorun var bende de çarşamba gününden beri manyak gibi oynuyorum ama yok arkadaş düşmüyor. Genel olarak şanslıyım bravo düşürmüşlüğüm bile var böyle olunca garipsedim mi bilmiyorum ama hiç bu kadar sürmemişti 1. dropun gelmesi.

.....

Yaklaşık 500 saatim var boş vakit buldukça oynarım her hafta kesin kasa düşerdi 10 gündür kasa düşmüyor. Muhtemelen drop oranlarını değiştirdiler. Kasa fiyatlarının artması da bu yüzden.

Hocam böyle bir şey yapsalar bile pozitif yönde yaparlar CS2 hypeıyla birlikte aşırı yükseldi oyuncu sayısı kasa fiyatları droplar açılan kasaların yerine yetmediği için arttı tam tersine arttırmaları lazım aksini yaparsalar ayağına sıkarlar. Ama çok kişi de aynı sıkıntı var şu an ben bu işten bir şey anlamadım.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı