CS:GO kasa düşmüyor

Alakası yok. Bu hafta çarşamba level atladım Ump skini verdi. Dün de Revolution case düşürdüm. Yaklaşık 10-12 saat oynadıktan sonra düştü.

Alakası yok. Bu hafta çarşamba level atladım Ump skini verdi. Dün de Revolution case düşürdüm. Yaklaşık 10-12 saat oynadıktan sonra düştü.
Hocam bende onu diyorum işte. 2 tane item düşürme hakkınız var. Level atladığınızda 1 item düştü, sonrasında 1 kasa düştü. Yani?

Hocam bende onu diyorum işte. 2 tane item düşürme hakkınız var. Level atladığınızda 1 item düştü, sonrasında 1 kasa düştü. Yani?
Ha tamam doğru yazmışsınız görmedim. Zaten şans işi de yinede belirteyim dedim.

Edit: yeni başladığım için tam bilmiyorum ama 2 kasa ve 1 graftiti veya skin düşürme hakkımız olmuyor mu?

2 kasa düşüyor. Level atlayınca da 1 item düşüyor. 1 kasa düşürdüysen 2. için devam.

Haftalık 1 kasa düşürme hakkım olmasına ve 9 saatten fazla oynamama rağmen kasa düşmüyor.

Şansla alakalı bir şey.

Öyle bir şey yok hocam. 1 tane grafiti ya da skin düşürme hakkınız oluyor 1 tanede kasa. Diye biliyorum fakat bazıları 2 kasa da düşüyor diyor. Bana şu ana kadar 1 haftada en fazla 1 kasa düştü. Bilmiyorum şansla alakalıda olabilir.

IDLE sunucularında düşme hakkı oluyor. Ben IDLE sunucusu için değil normal matchmaking için söyledim.

Hocam burası Full gibi bir türlü giremiyorum. Siz nasıl girmeyi başardınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…