CS:GO kasa düşürme sistemi neye göre işliyor?

Baran0141

Hectopat
Yer
Nordland
Bugün CS:GO seçkin hesabı aldım. Kasa düşme olayı neye göre? Oynayışa göre mi veriliyor yoksa rastgele mi? Haftada kaç saat düşürme sınırım var?

Bugün CS:GO seçkin hesabı aldım. Kasa düşme olayı neye göre? Oynayışa göre mi veriliyor yoksa rastgele mi? Haftada kaç saat düşürme sınırım var?

CS:GO'nun resmi sunucuları ve bazı plugin bulunan topluluk sunucularında kasa düşürme şansınız bulunuyor. Kasa düşürmenin iyi oynamak ile alakası yok. Sadece o hafta düşen kasanızın şansına göre el sonu düşebilir. Haftada toplam da 3 adet kasa düşüyor lakin ben 3.1k saatlik CS kariyerim de hiç 3 kasa düşüremedim yani şanslar zor. Kasa düşürme zamanları ise haftalık olarak değişiyor. Eğer siz salı günü 21:00'da kasa düşürdüyseniz bir sonraki salı 21:00'a kadar 2. kasayı düşürmeniz zorlaşıyor.

Haftalık yanlış hatırlamıyorsam 2 kasa limitiniz var, iyi oynayanlara veriliyor diye bir şey yok tamamen rastgele. Ölüm maçına son 30 saniye kala girmiştim, ölüm maçı bittikten sonra kasa düşmüştü, tamamen rastgele yani anlayacağınız.

yoldaş da sayılıyor mu?

1 Rastgele kasa ve 1 Ölü Sprey/ Silah deseni garantisi var. Seviye atlama bonusunda genellikle kasa denk gelmez. 2. seviyeyi atladığınızda oyun tarzınıza göre eşyayı veriyor. (Örneğin 3500 XP'de eşya düştü bir sonraki hafta 2. eşya o XP'nin yakınında veriyor)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…