CS:GO kasa düşürme sistemi neye göre işliyor?

Bugün CS:GO seçkin hesabı aldım. Kasa düşme olayı neye göre? Oynayışa göre mi veriliyor yoksa rastgele mi? Haftada kaç saat düşürme sınırım var?

CS:GO'nun resmi sunucuları ve bazı plugin bulunan topluluk sunucularında kasa düşürme şansınız bulunuyor. Kasa düşürmenin iyi oynamak ile alakası yok. Sadece o hafta düşen kasanızın şansına göre el sonu düşebilir. Haftada toplam da 3 adet kasa düşüyor lakin ben 3.1k saatlik CS kariyerim de hiç 3 kasa düşüremedim yani şanslar zor. Kasa düşürme zamanları ise haftalık olarak değişiyor. Eğer siz salı günü 21:00'da kasa düşürdüyseniz bir sonraki salı 21:00'a kadar 2. kasayı düşürmeniz zorlaşıyor.

Haftalık yanlış hatırlamıyorsam 2 kasa limitiniz var, iyi oynayanlara veriliyor diye bir şey yok tamamen rastgele. Ölüm maçına son 30 saniye kala girmiştim, ölüm maçı bittikten sonra kasa düşmüştü, tamamen rastgele yani anlayacağınız.

CS:GO'nun resmi sunucuları ve bazı plugin bulunan topluluk sunucularında kasa düşürme şansınız bulunuyor. Kasa düşürmenin iyi oynamak ile alakası yok. Sadece o hafta düşen kasanızın şansına göre el sonu düşebilir. Haftada toplam da 3 adet kasa düşüyor lakin ben 3.1k saatlik CS kariyerim de hiç 3 kasa düşüremedim yani şanslar zor. Kasa düşürme zamanları ise haftalık olarak değişiyor. Eğer siz salı günü 21:00'da kasa düşürdüyseniz bir sonraki salı 21:00'a kadar 2. kasayı düşürmeniz zorlaşıyor.
yoldaş da sayılıyor mu?

1 Rastgele kasa ve 1 Ölü Sprey/ Silah deseni garantisi var. Seviye atlama bonusunda genellikle kasa denk gelmez. 2. seviyeyi atladığınızda oyun tarzınıza göre eşyayı veriyor. (Örneğin 3500 XP'de eşya düştü bir sonraki hafta 2. eşya o XP'nin yakınında veriyor)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı