CS:GO kasa düşürmek için oynama saati mi oynanan maç sayısı mı önemli?

Daiquiri

Hectopat
Şimdi mesela bir ölüm maçı 10 dakika falan sürüyor galiba. Basit eğlence modunda da bir maç 20-30 dk falan sürüyor. 1 el basit eğlence oynamak yerine 2 ya da 3 el ölüm maçı girilebilir. Bu durumda da aynı süre içerisinde daha çok maça girdiğim için ölüm maçından kasa düşme ihtimali daha mı yüksek oluyor?

Ölüm maçından çok topluluk sunucusunda bir Idle bıraksanız garanti haftada bir tane alırsınız. Ben çoğunlukla perşembe gece ya da cuma akşam bırakıyorum. En fazla bir saat içinde düşüyor.(garanti ederim)

Şimdi mesela bir ölüm maçı 10 dakika falan sürüyor galiba. Basit eğlence modunda da bir maç 20-30 dk falan sürüyor. 1 el basit eğlence oynamak yerine 2 ya da 3 el ölüm maçı girilebilir. Bu durumda da aynı süre içerisinde daha çok maça girdiğim için ölüm maçından kasa düşme ihtimali daha mı yüksek oluyor?
Kasa dropları en son düşen kasadan itibaren tam bir hafta sonra düşer haftada max 2 kasa düşürebilirsin ama 2. kasanın düşme oranı çok düşük ve düşürmeye uğraşmak zaman kaybı bence. Çarşamba günleri skin veya grafiti dropları sıfırlanıyor yani her çarşambadan itibaren grafiti veya skin düşürebilirsin.

Haftada maksimum 2 kasa düşüyor 1. rank atladıktan sonra 2.si nasıl veya ne zaman düşüyor bilmiyorum ama 2. kasayı düşürmek için ölüm maçı ile basit eğlence arasında kaldıysanız ölüm maçını öneririm 1 saat içeresinde 6 maç atacaktır oyuna girip consol kısmından "+right" komutunu yazarak AFK bırakmabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı