CS:GO kasa vs skin biriktirmek

489483

Hectopat
Bende 3.5 dolar değerinde (toplam) 4 kasa var CS 2 de kar yapmak amacıyla bunları saklamalı mıyım?
Yoksa.

AWP | mortis (minimal wear),
AWP | atheris (field-tested)
M4A1-S | emphorosaur-s (minimal wear)

Bu skinlerden biriyle mi takas edeyim? (DMarket aracılığı ile)

Elimde olsa 2-3 Steam hesabima csgo alıp kasa skin biriktirecegim. şuan biriktirmek daha mantıklı hocam Cs 2 için.

Ben olsam atherisle takas ederdim atheris hem ucuz hem de güzel durduğu için CS2 ile yeni gelen oyuncuların ilgisini çekecek ve fiyatı artacak diye düşünüyorum kasalardan daha garanti kar ama kasalara göre daha azda kar edebilirsin skinler ile.

Ben olsam atherisle takas ederdim atheris hem ucuz hem de güzel durduğu için CS2 ile yeni gelen oyuncuların ilgisini çekecek ve fiyatı artacak diye düşünüyorum kasalardan daha garanti kar ama kasalara göre daha azda kar edebilirsin skinler ile.

Daha detaylı bakmadım skinlere gözüme çarpan 3 tanesini seçtim başka skinlerde olabilir. Müzik kitide alabilirim EZ4ence veya Ultimate var aklımda.

Şöyle bir takasım var kasa adeti ve fiyatını yanlış hatırlıyormuşum sizce nasıl CS 2 de zarar ettirmez umarım.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-06-07 124453.png
    Ekran görüntüsü 2023-06-07 124453.png
    621,6 KB · Görüntüleme: 74
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı