CS:GO kasaları elden çıkarmak mantıklı mı?

MetehanSavas

Hectopat
Daha fazla  
Elimde bayağı kasa var, hepsini toplayınca sattığım zaman ortalama 600 TL gibi bir meblağ ortaya çıkıyor.
Diyorum ki, şimdi hepsini satıp Full kapsüle mi yatırım yapsam, yoksa CS 2 mi beklesem?

Elimde bayağı kasa var, hepsini toplayınca sattığım zaman ortalama 600 TL gibi bir meblağ ortaya çıkıyor.
Diyorum ki, şimdi hepsini satıp Full kapsüle mi yatırım yapsam, yoksa CS 2 mi beklesem?

CS2 haberi çıktığı anda skinler zaten aldı başını gitti. CS2 çıktığı zaman bence zamlanacak skinler ışıltılı yansıtmalı olanlar ve holo çıkartmalar. Kasalar belki zam alabilir ancak çok fazla olacağını düşünmüyorum. Bir de satıp o parayla ne yapacağınızada bağlı cevabımız.

CS2 de çok kar edeceğini düşünmüyorum ama şuan kasa fiyatları çok düştüğü için satma.

CS 2 çıktığı zaman ortalama Nisan ilk iki haftasında olduğu gibi kasa fiyatları artacaktır.
Pazardan herhangi bir kasa fiyatına Nisan 10 ile 16 arasına bakın. En yüksek olduğu zaman o aralık ki zaten o aralıkta da CS 2 oynanıyordu.
Kısaca o tarihtekine benzer şekilde kasa fiyatları yine artabilir.

Bende bir miktar kasa var ancak aslında ben CS 2 icin değil, yaz indirimleri için saklıyordum. Acaba dedim CS 2 yaz indirimlerinden önce çıkarmı diye düşünmüştüm..

700 tl'lik kasa ve bir tane skin var acaba hepsini satıp şu anda 15 tl olan clutch kasası mı alsam diye dusunuyorum. 32 gormustu yine gorse köseye dönerim valla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı