İmparator Kuzey Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 147 Çözümler 1 28 Ağustos 2023 #11 Vaper06 dedi: Dostum demek istediğimi anlamadın ki sen Steam bakiyesi gelsin sen o bakiyeyle bıçak alacaksın ByNoGame takas yoluyla sata biliyorsun o bıçağı 200 TL'ye bıçak aldıysan Steam bakiyesinden 200 TL bıçağı satacaksın ByNoGame bu kadar basit Genişletmek için tıkla... Kasaların toplamı bıcak parası etmiyo hocam
Vaper06 dedi: Dostum demek istediğimi anlamadın ki sen Steam bakiyesi gelsin sen o bakiyeyle bıçak alacaksın ByNoGame takas yoluyla sata biliyorsun o bıçağı 200 TL'ye bıçak aldıysan Steam bakiyesinden 200 TL bıçağı satacaksın ByNoGame bu kadar basit Genişletmek için tıkla... Kasaların toplamı bıcak parası etmiyo hocam
Vaper06 Megapat Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 362 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2023 #12 İmparator Kuzey dedi: Kasaların toplamı bıcak parası etmiyo hocam Genişletmek için tıkla... Tek bıçak şart değil diye biliyorum Silah Skinleri falanda olabilir bütçesine göre.
İmparator Kuzey dedi: Kasaların toplamı bıcak parası etmiyo hocam Genişletmek için tıkla... Tek bıçak şart değil diye biliyorum Silah Skinleri falanda olabilir bütçesine göre.